16.8 C
Pals
Diumenge, 1 agost 2021
- Publicitat -

Endesa tanca sis anelles elèctriques al Baix Empordà

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

Segon informa en un comunicat, la companyia elèctrica Endesa està executant un seguit de treballs a la xarxa del Baix Empordà amb l’objectiu de tancar sis anelles elèctriques diferents que busquen reforçar la qualitat i la continuïtat del subministrament  elèctric als clients repartits en diversos nuclis de l’Estartit, Calonge, Palafrugell, Palamós i Pals.

L’actuació, que ha suposat una inversió de gairebé 200.000 euros consisteix en estendre nous trams de cable subterrani de mitjana tensió a les poblacions abans esmentades per tal d’enllaçar línies elèctriques i centres de transformació ja existents que fins ara estaven aïllats, de manera que es crea el que tècnicament s’anomenen ‘anelles elèctriques’. d’aquesta manera es possibilita que, en cas d’incidència o d’indisposició d’una de les línies principals, es pugui donar servei als clients afectats per una via alternativa. Aquestes intervencions prenen més rellevància en municipis turístics.

A Calonge s’ha traçat una línia de gairebé 800 metres de longitud, amb cablejat nou, pels carrers d’Enric Granados, Isaac Albéniz, l’Avinguda de Torre Valentina i la Travessia de Pau Casals. Amb una inversió de gairebé 87.000 euros, aquesta nova anella beneficiarà 6.500 clients repartits entre el mateix Calonge i Castell Platja-d’Aro. A Pals s’ha estès una línia de 600 metres a la urbanització de Mas Tomasí, amb la finalitat d’enllaçar sis centres de transforació distribuïts per la zona. A Palafrugell s’han unit dos centres de transformació mitjançant l’estesa d’un nou cable de 550 metres de longitud a la zona de la plaça de l’Ajuntament. En el cas de l’Estartit, qui ha executat els treballs ha estat la companyia filial d’Endesa a la zona, Suministros de Luz y Fuerza. Amb la traça d’una nova línia d’1,1 quilòmetres de longitud a la zona de l’hotel Panorama, s’han enllaçat sis centres de transformació. Finalment, a Palamós s’estan tancant dues anelles elèctriques diferents, amb l’estesa de dos cables: un, pel carrer d’Enric Vincke; i l’altre, que discorre pel mateix carrer i pels de Pere Joan, Dels Rentadors i l’Avinguda de Catalunya.  Així mateix, també es reformarà un centre de transformació.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -