13.1 C
Pals
Dimarts, 27 setembre 2022
- Publicitat -

Endesa comença els treballs de substitució de la xarxa que es va averiar a Palamós

Les obres han començat a l'avinguda 11 se Setembre i s'ha tallat la circulació de vehicles al tram afectat

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Endesa ha iniciat els treballs de substitució del tram de la xarxa elèctrica que va quedar afectat el dissabte passat quan es va averiar. Aquesta incidència va provocar un tall de subministrament a bona part de la població. Va afectar al servei de sopar de molts restaurants del municipi i, a més, va impedir que finalitzés el partit de fútbol entre el Girona i el Club Bolívar.

Els treballs, segons fonts del Diari de Girona, s’allargaran fins divendres vinent i els durà a terme l’empresa Endesa. El tram de l’avinguda Onze de Setembre, concretament a la zona de La Planassa, és on treballarà l’empresa.

Durant el període d’execució d’aquestes tasques no es podrà circular en vehicle pel tram afectat, on es duran a terme feines d’obertura de rases i la posterior substitució del cablejat. Aquesta actuació ha de permetre garantir que no es torni a produir al municipi una situació d’apagada tan extensa i escalonada com la que es va viure.

L’afectació de l’avaria a Palamós

Segons l’Ajuntament de Palamós, l’avaria es va produir en una secció de xarxa antiga que no havia entrat en el procés de substitució que l’empresa subministradora, E-Distribución (Endesa), ha anat fent en altres parts del munidipi.

El tall d’aquest dissabte va afectar, primerament, al barri Vell que llavors es va acabar estenent en altres punts del municipi. La causa de l’averia l’atribueixen, principalment a una sobrecàrrega per l’alta demanda que rep la xarxa durant els mesos d’estiu.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Ambient de tardor amb cel mig ennuvolat

Dimarts amb ambient fresc de tardor, aire de Tramuntana al matí i cel variable amb núvols d'evolució diürna.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -