25.3 C
Pals
Dissabte, 21 maig 2022
- Publicitat -

Enlluernar-nos

Encara resten penjades els llums de colors de les passades festes, i segueixen brillant amb la seva màgia les estrelles, els arbres de Nadal, el Pare Noël, el Cagatió, els Reis d’Orient i tot el que ens han aportat en uns dies que han escalfat més d’una llar amb el caliu de la família, que ha pogut compartir de prop o en la distància, moments especials.

Encara tenim el sabor a la boca d’un bon àpat fet amb tot l’amor que es pot donar al compartir una taula amb els que estimem, amb els que portem al cor i en el pensament, i unes dates que no hem deixat enterbolir per una pandèmia que no ens vol deixar i ens condiciona a seguir tapant-nos la boca i el nas però que ens deixa parlar i respirar l’aire, el mar, la muntanya, els carrers i assaborir el que podem viure cada dia amb el nostre entorn més segur i proper.

Per això, encara que hi hagin circumstàncies que persisteixen, no hem de deixar d’enlluernar-nos i brillar amb les petites experiències i fer-les grans. I a on millor que gaudir-les? A casa nostra, a l’Empordà.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios