21.7 C
Pals
Dimecres, 22 setembre 2021
- Publicitat -

Enric Marquès: “Des del primer dia l’objectiu era compartir, però compartir per enriquir i per fer la feina”

Valoració del nou alcalde de la Bisbal de la nova distribució de les àrees de govern de la ciutat sorgida del plenari del cartipàs

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

En acabar el plenari del cartipàs li vam demanar al nou alcalde de la Bisbal una valoració d’aquesta nova distribució de les àrees de govern de la ciutat

Enric Marquès va afirmar que la idea és posar les àrees al dia i fer-ho amb un treball compartit entre els regidors de l’equip de govern i si es possible amb la col·laboració de l’oposició. “Hi ha la voluntat de tenir una macro àrea que sigui de territori amb medi ambient que assumiran Clàudia Drinceanu i Alba Solès”, mentre urbanisme i via pública les portarà personalment. També col·laborarà estretament amb Carme Vall a l’àrea econòmica i amb Pere Maruny a esports, dos grans àrees que es volen potenciar igualment.

A propòsit de l’incivisme a la ciutat

Sobre aquest mateix tema va comentar també que “mai havia vist tantes bosses d’escombraries a les papereres com ara els caps de setmana…” i sentencia que “si no som capaços d’assumir que hem de guardar les escombraries dos dies a casa és que tenim un problema…”

Assegurà l’alcalde que “els projectes de nou Geriàtric i  Tanatori  són temes d’estructura bàsics per la Bisbal. La reforma del carrer Ample s’ha de treballar conjuntament amb tots els bisbalencs, tant els que tenen negocis com els que no, i no s’esperarà a afrontar el tema de l’aigua a que la reforma del casc antic s’hagi acabat”

Pel que fa al mercat dels divendres s’ha fet una reordenació de les parades i s’està treballant en un nou reglament.

Segons Enric Marquès la filosofia d’aquest cartipàs és compartir per enriquir; treballar conjuntament tot l’equip de govern mirant de trobar punts de consens amb l’oposició.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La cuina de l’Empordanet presenta “De la llotja a la cuina”

Amb ‘De la Llotja a la Cuina’, La Cuina de l’Empordanet compta amb la col·laboració del Grup d’Acció Local Pesquer Costa Brava per tirar endavant diverses accions de valorització del peix local que ja estan realitzades o es troben en marxa.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -