12 C
Pals
Dimarts, 19 gener 2021

Enric Marquès: “Des del primer dia l’objectiu era compartir, però compartir per enriquir i per fer la feina”

Valoració del nou alcalde de la Bisbal de la nova distribució de les àrees de govern de la ciutat sorgida del plenari del cartipàs

El més llegit

Detenen un home per cremar quatre vehicles i dos contenidors a Sant Feliu de Guíxols i Palamós

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta matinada un home de 35 anys, i veí de Reus, com a presumpte autor d’un delicte d'incendi i danys

27 classes confinades al Baix Empordà després d’una setmana de segon trimestre

El municipi amb més impacte de coronavirus a les escoles és, amb diferència, Sant Feliu de Guíxols, que té 15 classes confinades. El segueix Palafrugell, amb 4 grups en quarantena.

1.568 vacunats contra el coronavirus al Baix Empordà mentre les dades s’estabilitzen

Sembla clar que amb l'empitjorament de les dades a Catalunya (i també a Espanya) ja es pot parlar de tercera onada. Però, quin és l'impacte del coronavirus al Baix Empordà ara mateix, quan fa una setmana que s'ha reprès l'activitat laboral i escolar després de les vacances de Nadal?

Crema una caravana a Esclanyà

El fum va deixar una persona ferida i la van evacuar
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

En acabar el plenari del cartipàs li vam demanar al nou alcalde de la Bisbal una valoració d’aquesta nova distribució de les àrees de govern de la ciutat

Enric Marquès va afirmar que la idea és posar les àrees al dia i fer-ho amb un treball compartit entre els regidors de l’equip de govern i si es possible amb la col·laboració de l’oposició. “Hi ha la voluntat de tenir una macro àrea que sigui de territori amb medi ambient que assumiran Clàudia Drinceanu i Alba Solès”, mentre urbanisme i via pública les portarà personalment. També col·laborarà estretament amb Carme Vall a l’àrea econòmica i amb Pere Maruny a esports, dos grans àrees que es volen potenciar igualment.

A propòsit de l’incivisme a la ciutat

Sobre aquest mateix tema va comentar també que “mai havia vist tantes bosses d’escombraries a les papereres com ara els caps de setmana…” i sentencia que “si no som capaços d’assumir que hem de guardar les escombraries dos dies a casa és que tenim un problema…”

Assegurà l’alcalde que “els projectes de nou Geriàtric i  Tanatori  són temes d’estructura bàsics per la Bisbal. La reforma del carrer Ample s’ha de treballar conjuntament amb tots els bisbalencs, tant els que tenen negocis com els que no, i no s’esperarà a afrontar el tema de l’aigua a que la reforma del casc antic s’hagi acabat”

Pel que fa al mercat dels divendres s’ha fet una reordenació de les parades i s’està treballant en un nou reglament.

Segons Enric Marquès la filosofia d’aquest cartipàs és compartir per enriquir; treballar conjuntament tot l’equip de govern mirant de trobar punts de consens amb l’oposició.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El TSJC suspèn l’ajornament de les eleccions del 14-F

El tribunal estima les mesures cautelaríssimes que demanava un dels recursos, presentat per un particular

Altres notícies