24 C
Pals
Dijous, 18 juliol 2024
- Publicitat -

Enric Mont: “El festival Terracotta busca apropar artistes actuals a la gent del poble”

El Festival Terracotta Museu (FITM) ja ha fet públic el cartell de la seva 12a edició, amb concerts durant tots els dimecres del mes de juliol que trenquen amb la rutina de la setmana. La programació va carregada amb ritmes de pop, rock, electrònica, soul i sons caribenys, entre molts altres. Enguany, a més, el nombre de concerts creix fins a cinc, aprofitant que el mes de juliol compta amb un dimecres més. Per parlar-nos d’aquesta edició, al Supermatí d’avui ens ha visitat un dels membres de l’organització del festival i representant de BankRobber, Enric Mont Lecocq.

La festa de presentació tindrà lloc el 3 de juliol a la plaça de la Bisbal de la mà de les Salvatges i de la Pubilla Hilton. El següent dimecres Ferran Palau + Jordi Serradell actuaran al Terracotta Museu. El dia 17 de juliol tindrà lloc la presentació del nou disc del bisbalenc B1n0 amb la Metitxell Neddermann. La nit del 24 de juliol anirà acompanyada de música més exòtica amb Tarquim + Magali Datzira i actuarà també el DJ Diego Armando. El festival tancarà el 31 de juliol amb Soweto + Koko-Jean & The Tonics. Tots els concerts tindran lloc a l’acollidor pati del Terracotta Museu.

Des dels seus inicis, el festival ha mantingut l’essència d’acostar la música al públic, tant amb propostes de fora com artistes de la terra.

El FITM cuida la música i crea un ambient proper amb el poble. “El fet que tot l’equip treballi tant a l’organització com al festival fa mantenir una relació més propera”, va reconèixer Mont Lecocq. Des de l’equip sempre intenten acompanyar cada nit amb una temàtica diferent i escollir els artistes que més s’adeqüen, tant consolidats com emergents. “Crec que hi ha una feina de creixement artístic abans de programar, que no pas només posar uns noms en un cartell”.

 

La versió d’hivern del FITM es fa al Teatre Mundial i la versió d’estiu va començar a Torre Maria i després de la pandèmia es va ampliar al Terracotta Museu, per qüestions d’aforament, i s’hi ha acabat instal·lant. “Estem contents perquè el Terracotta és un espai molt bonic i estem encantats de crear alguns lligams que portin vivacitat a la Bisbal”.

El festival es troba en una zona de fàcil aparcament. A prop hi ha dos pàrquings nous, habilitats per l’Ajuntament, i que permeten arribar al festival amb vehicle. A més, enguany el FiITM va acompanyat d’un servei gastronòmic de la mà de Can Pep, qui dissenya tota l’oferta culinària, i la Créperie.

Les entrades es poden adquirir a 10 euros les anticipades i 12 euros a taquilla. L’abonament pels 5 concerts té un cost de 32 euros i es pot adquirir a través de la pàgina web o durant l’acte de presentació a la plaça de la Bisbal.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios