Entra en vigor el tancament de l’accés motoritzat al Montgrí

Es pretén reduir el risc d’inici d’incendi forestal i garantir la seguretat dels béns i la protecció de les persones que viuen en zones properes al bosc

Operaris de la Brigada Municipal de Medi Ambient tanquen l'accés al Montgrí. Ajuntament de Torroella dei Montgr
- Publicitat -

Operaris de la Brigada Municipal de Medi Ambient han fet efectiu el tancament de l’accés motoritzat al massís del Montgrí, d’acord amb la restricció dictada per l’Ajuntament, que es mantindrà fins a mitjan setembre, durant el període de més alt risc. Estarà vigent fins que les condicions climatològiques ho permetin.

Aquesta mesura vol reduir el risc d’inici d’un incendi forestal i garantir la seguretat dels béns i la protecció de les persones que viuen en zones properes al bosc. La Brigada de Medi Ambient ha instal·lat 5 barreres mòbils i 4 fixes, més cartelleria informativa, als principals accessos al massís. Malgrat les restriccions de circulació, l’Ajuntament està expedint autoritzacions a persones o veïns que han d’accedir-hi per motius de residència o feina. Amb aquesta mesura s’activa la campanya de prevenció d’incendis d’aquest estiu al municipi.

 

- Publicitat -