Alberto Gras: “Volem convertir el Deleito Beach House en un santuari de les hamburgueses”

- Publicitat -

Deleito ha arribat a la Costa Brava. Aquest estiu, a part de ser a la Santa Market, podreu tastar les hamburgueses al Deleito Beach House de Llafranc, un espai on es pot gaudir del menjar i unes copes vora la mar. Per avançar-nos alguns detalls d’aquesta nova localització i del projecte, ens visita un dels creadors i propietaris de Deleito, Alberto Gras.

El fet que aquesta temporada estiguin també instal·lats a Llafranc ha sigut per casualitats de la vida, segons comenta el creador. Van anar a dinar al restaurant BellaCosta i els va sorgir l’oportunitat de poder convertir el local en un “santuari de les hamburgueses” durant els vespres d’estiu. “Una oferta que era quasi inexistent a la zona”, apunta Alberto Gras.

Per poder dur a terme aquesta col·laboració, els propietaris de Deleito han hagut de fer un canvi d’estètica de l’espai i adequar-lo al concepte de la marca, el qual està relacionat amb el món celestial. Alberto Gras ha donat alguns detalls més sobre la temàtica al voltant de Deleito.

Alberto Gras, que també és exconcursant de la vuitena edició de Masterchef, explica que buscava fer menjar ràpid de qualitat, estil street food, per poder-s’ho compaginar amb el que a ell li agrada “que és una mica la gestió d’una marca i arran d’això va sorgir Deleito”. De fet, les xarxes socials són una part important de Deleito. Un espai on transmetre els valors que busquen: “el concepte no és del tot religiós, però volem transmetre la sensació d’estar tocant el cel quan menges alguna de les nostres hamburgueses”.

Donar la volta a l’hamburguesa

El nou establiment de Llafranc va obrir l’1 de juliol i la pop-up ja ha superat totes les expectatives que tenien els creadors, afirma el propietari. Aquest projecte, format per tres socis -amb Alberto Gras, Rai Recoder i Gerard Moreno-, va nèixer fa uns 3 anys a la Santa Market i Gras en fa una valoració molt positiva de l’èxit i creixement que ha tingut en poc temps.

El propietari reconeix que en un primer moment, la idea va sorgir amb un dels seus amics. Volia crear un concepte d’hamburgueses, “però donant-li la volta”. Per això, en la carta hi podem trobar una hamburguesa de carn de carrillera a baixa temperatura, l’hamburguesa vegana o una hamburguesa amb salsa carbonara trufada. L’última de les novetats que ha presentat la marca a Llafranc, han estat les croquetes de gambeta.

Alberto Gras, tot i que no ha desvetllat les noves localitzacions, espera poder obrir alguns locals més properament a la zona de Barcelona. De moment, però si voleu tastar aquesta proposta celestial d’hamburgueses, podeu trobar-los en les dues obertures d’estiu a Llafranc i la Santa Market com també al seu local fix de Barcelona.

Equip de Deleito
Equip de Deleito. D’esquerra a dreta: Gerard Moreno, Rai Recoder i Alberto Gras.

- Publicitat -