22.3 C
Pals
Dimarts, 19 octubre 2021
- Publicitat -

SOS COSTA Brava: “Els ajuntaments no tenen cap sensibilitat per protegir el territori”

Alguns ajuntaments han demanat que es reduís el règim de protecció i integració paisatgística que s'havia aprovat al PDU

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Eduard de Ribot, advocat i membre de SOS Costa Brava, ha explicat al Supermatí de Ràdio Capital que el govern ha acceptat el requeriment d’alguns ajuntaments que han demanat que es reduís el règim de protecció i integració paisatgística que s’havia aprovat al PDU. Els ajuntaments són Castell Platja d’Aro, Calonge, Palamós i Palafrugell. Amb això, es garantiria als promotors que l’edificabilitat no seria rebaixada.

De Ribot també ha explicat la Plataforma Internacional d’Amics de la Costa Brava, una iniciativa que va sorgir arrel d’una concentració per aturar l’ampliació del Port d’Aro, on els van suggerir fer una vinculació de SOS Costa Brava de grups de gent estrangera però afincats a la Costa Brava.

De Ribot també ha insistit amb la importància del Conservatori del Litoral, que és “la principal reivindicació de SOSCosta Brava”.

“La Costa Brava ha superat el límit de càrrega de territori, tant per terra com per mar”, ha assegurat Eduard de Ribot.

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí:

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Lluís Puig, alcalde de Palamós, deixa en l’aire si es presentarà o no a les properes eleccions municipals

Des de l'executiu local d'ERC de Palamós s'està treballant en la possibilitat de buscar-li un relleu de cares als propers comicis municipals. No obstant, Puig explica que està disposat a continuar si és necessari.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -