25.8 C
Pals
Dissabte, 24 juliol 2021
- Publicitat -

Es convoca la 6a edició dels Premis Josep Pallach

Els articles presentats han de tractar sobre el món de l’educació, entesa des d’una perspectiva transversal, posant de manifest la interacció entre diversos àmbits socials i/o agents educatius

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

La Fundació Josep Pallach, i l’Ajuntament de Palafrugell organitzen la 6a edició del Premi Josep Pallach d’articles periodístics, dotat amb 1.000€. El termini de presentació dels treballs acaba el 31 de gener de 2021 i el veredicte es farà públic al mes de març.

Els articles presentats han de tractar sobre el món de l’educació, entesa des d’una perspectiva transversal, posant de manifest la interacció entre diversos àmbits socials i/o agents educatius. Els textos han d’haver estat publicats entre els anys 2019 i 2020 en qualsevol mitjà de comunicació imprès o digital, i han de ser redactats en català.

El Jurat del premi està compost pel regidor i la cap de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell, un representant de la família Pallach, un representant de la Fundació Pallach i una persona vinculada al periodisme.

Aquest premi s’engloba dins dels Premis d’Educació Josep Pallach 2019-2020, que inclouen també la XVI edició del premi d’experiències educatives, en el que col·labora l’Ajuntament de Figueres, i el VI premi de narrativa curta juvenil, amb l’Ajuntament de Begur.

D’altra banda, la Fundació Josep Pallach, tot i el context de crisi per la pandèmia, ha convocat un nou premi anual, adreçat a empreses que apostin pels compromisos amb la feina educadora i la societat. En aquest sentit, la Fundació vol anar un pas més enllà i obrir-se al món empresarial, ja que ho consideren una oportunitat per ampliar el ventall d’influència i trobar noves sinergies.

A diferència dels tres premis ja existents, remunerats, aquesta distinció neix amb l’objectiu de lliurar tres guardons físics (mirant de repartir pes entre empreses grans, mitjanes i petites) però sense cap compensació econòmica. Les candidatures es podran presentar abans del 31 de gener de 2021, per les mateixes empreses o a proposta de qualsevol persona o entitats. En el jurat, hi han implicat la Generalitat, els sindicats CCOO i UGT i les patronals FOEG i Pimec.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Descens de la temperatura i vent del nord

Fi a l'episodi de calor que va deixar registres de fins a 39ºC al Baix Empordà.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -