18.2 C
Pals
Dilluns, 20 maig 2024
- Publicitat -

Es desencalla l’últim projecte del Life Pletera, bloquejat pel 155

Construir aquests camins és el pas definitiu per acabar de desurbanitzar l'antiga maresma de la Pletera

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha anunciat la licitació del contracte d’obres pels itineraris del Life Pletera. Construir aquests camins és el pas definitiu per acabar de desurbanitzar i restaurar els sistemes litorals de l’antiga maresma de la Pletera.

El projecte dels itineraris està dividit en dues parts, una que executa la Generalitat i una altra de l’empresa Tragsa. L’ajuntament ja va aprovar inicialment aquesta partida per un pressupost de 340.000 euros. Ara la Generalitat licita les obres per un import total de 89.000 euros després d’uns mesos d’incògnita per l’aplicació de l’article 155.

Es preveu que es puguin iniciar els treballs parcialment abans de l’estiu i que finalitzin durant la tardor, segons calculen els mateixos promotors del projecte. El traçat serà el màxim perifèric possible, de manera que els accessos a la platja es canalitzaran pels dos extrems, al nord, per la urbanització, i al sud, per la Gola. Al llarg del recorregut, s’ubicaran un observatori i un mirador. El recorregut es podrà fer a peu i amb bicicleta i tindrà l’accés amb vehicle restringit.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Cooprativa de Ramaders del Baix Empordà rep un dels guardons de la 2a edició dels Premis Generalitat Girona

Pepita Perich i la Fundació GironaEst són les dues altres candidatures guardonades a la segona edició d'aquests premis.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -