La zona d’esport a l’aire lliure del parc La Sauleda de Palafrugell ha estat ampliat amb dos aparells més: una barra freestyle i unes barres paral·leles triples. D’aquesta manera, des de regidoria de l’Ajuntament han explicat que tenen la intenció de millorar el parc i completar-lo a mesura que hi hagi propostes i pressupost.

En aquest cas, van ser uns grups de joves que practicaven cal·listènia – una disciplina d’entrenament- van demanar que es millorés el parc, i es fes “més compacte, més ben organitzat i més segur.”

La cal·listènia és una disciplina d’entrenament molt popular al món del fitness i que serveix per millorar la postura i definir el contorn cultural. Consisteix en fer moviments de grups musculars augmentant la potència, de manera que es desenvolupa l’agilitat, la força física i la flexibilitat. Així doncs, amb aquests dos nous aparells, es treballarà la musculatura del braç, el pit i l’esquena, i la flexibilitat i la agilitat de les espatlles, mans i colzes, de manera que es podrà practicar esports en millors condicions.