10.7 C
Pals
Dimecres, 20 gener 2021

Es Portal Hotel Gastronòmic

Contacte:

Crtra. de Pals a Torroella, 17
Pals
Telèfon: 972 63 65 96
Correu: [email protected]
esportalhotel.com

Es Portal és un Hotel Gastronòmic Adults Only a tocar de la vila medieval de Pals. És en una masia empordanesa del s. XVI i disposa de 8 habitacions i una suite amb vistes al magnífic paisatge de l’Empordà i a un jardí de 10.000 metres quadrtas amb piscina exclusiva per als hostes de l’hotel. L’ànima d’Es Portal i el responsable de la proposta gastronòmica és el xef Joan Carles Sànchez, que juntament amb Susanna Figueras són els propietaris que estan al capdavant d’Es Portal Hotel Gastronòmic.
L’establiment està especialitzat en arrossos de les varietats cultivades a Pals per Arròs de l’Estany de Pals, peix de les millors llotges de la Costa Brava i carns i altres productes de qualitat del territori. La cuina empordanesa actualitzada, de producte, del xef Joan Carles Sànchez es complementa amb una acurada selecció de vins de la DO Empordà i d’altres zones productores de vins de primer ordre.
L’hospitalitat i la gestió familiar, la defensa del producte del territori i dels productors són un senyal d’identitat d’Es Portal, com ho és el paisatge que l’envolta, marcat per el Quermany, les Gavarres, el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter i la mar Mediterrània.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios