12.4 C
Pals
Divendres, 5 març 2021

Es posa en marxa a Palamós el procés de desinfecció de les tapes de contenidors per a augmentar-ne la neteja i minimitzar el risc de contagi

Aquest procés es fa cada tarda de dilluns a dissabte a una zona diferent de Palamós, i mantenint un ordre rotatiu per a poder netejar tots els contenidors que hi ha repartits pel municipi.

El més llegit

MAPA: Com avança la vacunació al Baix Empordà, municipi a municipi

Les campanyes de vacunació segueixen avançant. Aquesta setmana ja s’ha començat a vacunar a ciutadans de més de 80 anys al mateix temps que també s’administren les dosis d’AstraZeneca als docents de menys de 55 anys. Fem un repàs de com està la situació al Baix Empordà.

Alerta per múltiples robatoris a comerços de Palafrugell

Els comerços del centre de Palafrugell estan en alerta després que hi hagi hagut diversos robatoris continuats. Concretament, han...

Absolt l’acusat de violar la festa major de Palamós una companya de feina i agredir sexualment una menor

La sentència conclou que "no ha quedat acreditat" que les relacions fossin "contra la voluntat" de les noies

#FactCheckCapital: No, la família de porcs senglars no passeja per Platja d’Aro, és Israel

Un vídeo que ha circulat per les xarxes mostra un grup de porcs senglars, els usuaris diuen que és a Platja d'Aro, però Ràdio Capital ha verificat el vídeo i està gravat en un altre indret
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

El servei municipal de neteja viària de l’Ajuntament de Palamós està duent a terme des de mitjans del mes d’octubre el procés de desinfecció de les tapes dels contenidors que hi ha repartits per tot el municipi amb l’objectiu d’incrementar la neteja de les superfícies de contacte, així com també per minimitzar el risc de propagació de la Covid-19.

Aquest procés de desinfecció consisteix en una aplicació d’aigua i sabó amb la qual es raspalla la zona a netejar —concretament les tapes i sobre tapes dels contenidors aeris i els agafadors dels contenidors soterrats—, seguidament s’esbandeix i s’hi aplica un producte desinfectant. Es deixa que aquest producte faci la seva reacció i, finalment, s’esbandeix.

Aquest procés es fa cada tarda de dilluns a dissabte a una zona diferent de Palamós, i mantenint un ordre rotatiu per a poder netejar tots els contenidors que hi ha repartits pel municipi.

Reactivació del servei de neteja viària ‘Fem dissabte’
A banda d’aquest procés de neteja i desinfecció, l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós posarà en marxa, a partir del dissabte 14 de novembre, una nova edició de la campanya de neteja viària ‘Fem dissabte’.

A partir del 14 de novembre i, de moment, fins el 19 de desembre, cada dissabte al matí es portarà a terme aquesta campanya que consisteix en una neteja amb profunditat d’un carrer o zona del municipi.

S’iniciarà el dia 14 al carrer València, en el tram comprès entre el passeig del Mar i el carrer Indústria; seguirà el dia 21 de novembre amb el carrer de Vicenç Bou; el dia 28 al carrer Nàpols, entre passeig del Mar i Indústria; el 5 de desembre serà el torn del camí vell de la Fosca, entre els carrers de Pau Casals i la rotonda del Vial del Port; el 12 de desembre es farà la neteja del carrer Almogàvers, i el dissabte 19 el carrer Xaloc, des de Jacint Verdaguer fins a Lluís Barceló i Bou.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Love of Lesbian ompliran el Palau Sant Jordi amb 5.000 persones en un concert pilot

Festivals per la Cultura Segura presenta un concert pilot per 5.000 persones amb l’objectiu d’establir un nou protocol per la celebració d’esdeveniments en el context actual. L’esdeveniment es durà a terme sense distància social i amb mascaretes FFP2 facilitades per l’organització, i s’efectuaran testos massius previs el mateix dia a diferents sales de concerts de…

Altres notícies