El Consell Esportiu del Baix Empordà impulsarà, un any més, el Circuit Comarcal de Cros Escolar. Aquesta iniciativa, que s’emmarca dins dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, constarà de cinc proves atlètiques en diferents municipis del Baix Empordà.

La primera cursa es disputarà el proper 4 de novembre a La Bisbal d’Empordà. La següent tindrà lloc a Palafrugell el 18 de novembre. Posteriorment, el Circuit Comarcal passarà per Palafrugell el 2 de desembre. El penúltim lloc que acollirà una prova serà Sant Feliu de Guíxols, el 20 de gener. I, finalment, l’edició tancarà a Begur, el 27 de gener.

Els nens i nenes que hi vulguin participar hauran de tenir al dia la llicència esportiva dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, que haurà estat tramitada a través del Consell Esportiu d’origen. Abans de cada prova, els atletes hauran de lliurar la seva llicència a l’organització. Si no es disposa d’aquesta i es vol participar en les curses, es podrà realitzar la llicència el mateix dia de la competició a la taula d’inscripcions.

Pel que fa al preu de les inscripcions, participar en la totalitat de les curses té un preu de 16€. Si s’apunta el mateix dia a una cursa en específic, té un cost de 4€.

El Circuit Comarcal de Cros Escolar és un esdeveniment organitzat pel Consell Esportiu del Baix Empordà i el Consell Comarcal del Baix Empordà.