12.7 C
Pals
Dijous, 8 desembre 2022
- Publicitat -

Es recupera el Consell Municipal d’Esclanyà

L'Ajuntament de Begur ha reobert aquest espai de participació en el qual la ciutadania s’hi pot implicar per tal de contribuir en la millora del municipi

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Begur ha recuperat el Consell Municipal d’Esclanyà i convida els veïns i veïnes a formar-ne part per constituir-lo properament. Aquest òrgan consultiu i d’assessorament té com a objectiu estimular i canalitzar la participació ciutadana i de les entitats i associacions en la gestió dels afers locals, a més d’oferir un espai de reflexió i d’influència.

Esclanyà obre així un espai de participació en el qual la ciutadania s’hi pot implicar per tal de contribuir en la millora del municipi aportant nous punts de vista als projectes que es desenvolupen en qualsevol àmbit.

Ara que ja està configurat el reglament de l’òrgan consultiu, totes aquelles persones que estiguin interessades a formar-ne part poden enviar un correu electrònic a [email protected] abans del 15 d’abril.

El consistori encoratja a participar-hi activament per tal de crear espais d’expressió, cooperació i reflexió.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Judith Lloberol: “La intenció de la fira és donar a conèixer un producte com el vi català”

En l'edició d'enguany a la fira s'hi podran trobar més d'un centenar de referències de vi d'una seixantena de cellers d'arreu de Catalunya.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -