25.5 C
Pals
Divendres, 17 setembre 2021
- Publicitat -

Es reobre el passeig de l’Església convertit en un espai per a vianants

A l’estiu no hi podrà passar cap vehicle i l'Ajuntament de Torroella de Montgrí estudia mantenir aquesta mesura de manera permanent

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El passat cap de setmana es va reobrir el ja remodelat passeig de l’Església de Torroella de Montgrí, reconvertit en un ampli espai per a vianants en el nucli antic del municipi. Jordi Colomí, regidor d’Urbanisme, argumenta que «amb la remodelació del passeig, l’Ajuntament ha volgut dignificar-lo i adequar-lo al seu elevat valor patrimonial i històric, ja que presentava moltes deficiències estètiques i funcionals.»

El resultat final, després de quatre mesos de treball, ha estat l’adequació d’un espai d’uns 1.600 m2, pavimentat amb rajoles de pedra artificial a un sol nivell, sense vials laterals ni voreres. S’han conservat els arbres, el monòlit i la font. També s’han renovat els bancs i les lluminàries. També consta de millores en la il·luminació durant la nit.

Durant l’estiu no hi podrà passar cap vehicle per no malmetre el nou paviment, de tal manera que l’accés a l’església dels vehicles funeraris i de casament s’haurà de fer pel carrer Portalet i la plaça Abat Oliba, on hi ha la porta principal. L’Ajuntament estudia mantenir aquesta restricció de manera permanent.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Iniciades les obres per reconstruir un carrer que es va empassar un camió a Torroella

Es tracta del carrer Fàtima, amb pressupost de 500.000 euros i una durada de sis mesos.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -