18.2 C
Pals
Diumenge, 24 octubre 2021
- Publicitat -

Es reprenen les obres de millora integral de l’Eixample a Palamós, aturades pel coronavirus

El pressupost d’aquestes obres és de 734.600 € i es preveu que el gran gruix d'aquestes feines finalitzin abans del proper mes de juliol, el projecte integral inclou la urbanització dels carrers amb noves voreres i paviment d’asfalt

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
spot_img

Aquesta setmana s’han reprès els treballs del projecte de millora integral d’una part de l’àmbit de l’Eixample de Palamós. Aquestes feines es varen aturar a mitjans del passat mes de març coincidint amb la declaració de l’estat d’alarma amb motiu de la pandèmia per la COVID-19, que dictaminava el confinament de la societat i prohibia, entre altres, l’execució d’obres.

Les obres s’han reiniciat ara, un cop derogada la prohibició de realitzar aquestes feines i després que l’empresa constructora hagi pogut garantir la seguretat sanitària dels seus treballadors. Un projecte amb un pressupost de 734.600 euros, finançats majoritàriament per l’Ajuntament de Palamós amb un 69,24% i la resta, el 30,76%, mitjançant contribucions especials.

La represa de l’activitat aquesta setmana posa el focus en finalitzar el gran gruix de les feines abans del juliol. Ara els operaris s’han centrat en el carrer de Santa Marta, concretament en el tram situat entre els carrers de la Mercè i d’Enric Vincke, on s’està canalitzant de manera soterrada la xarxa elèctrica de mitja tensió; així com en el darrer tram del carrer de Sant Antoni, on s’estan enderrocant les velles voreres i canalitzant els serveis.

Projecte de millora integral de l’Eixample de Palamós

Aquest destacat projecte a Palamós actua en un àmbit important del municipi, delimitat pels carrers de la Indústria (al nord), Carmel (est), Enric Vincke (oest), i l’avinguda del President Francesc Macià (sud), i inclou tots els trams de carrers interiors d’aquest perímetre, concretament els perpendiculars a mar, carrers Avió, Mercè i Carmel; i els paral·lels a mar, com són els carrers de Santa Bàrbara, Santa Marta i Sant Antoni.

Les obres de millora integral contemplen la urbanització d’aquests carrers amb noves voreres i paviment d’asfalt. També s’incideix en l’abastament d’aigua, reemplaçant la xarxa de sanejament per un sistema de recol·lecció separatiu; la modernització de la senyalització viaria, la ubicació d’alguns punts de nou enllumenat públic, així com de mobiliari urbà i espais enjardinats.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Denuncien abocaments “incontrolats” de terra i runa a Pals sense llicència i a tocar del parc natural del Montgrí

L'Ajuntament admet que no hi ha permís però diu que han aturat l'obra i que no hi ha cap finalitat urbanística
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -