15.5 C
Pals
Dissabte, 4 desembre 2021
- Publicitat -

Pals engega un servei de càtering per a les persones més vulnerables

S’ofereix un menú saludable que pot ser entregat a domicili si és necessari

Martí Saguerhttp://www.martiproduccions.com
Informàtic i apassionat de la ràdio. Em podeu escoltar totes les tardes a la Fòrmula Capital i al Supermatí donant la previsió meteorològica.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’ajuntament de Pals va posar en marxa dimarts 5 de maig un servei de càtering per a les persones més vulnerables i que tenen dificultats per comprar o cuinar. Els ofereix un menú equilibrat per 5 euros que es pot entregar a domicili si cal.

Les persones interessades han de contactar els Serveis Socials de l’Ajuntament de Pals, els quals gestionaran la demanda amb l’empresa proveïdora dels menús. Poden telefonar al número directe: 639028243

A banda d’això, també es pot trucar a aquest número de telèfon per urgències socials com manca d’aliments, dificultats en el pagament de subministraments essencials, realització de compres o violència de gènere.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Toni Strubell: “Caimó va fer que Sant Feliu de Guíxols fos el lloc més proper a la llibertat”

A la Fira Indilletres de la Bisbal d'Empordà hem pogut parlar amb Toni Strubell, escriptor de  "Caimó", llibre publicat per l'editorial Llibres del Segle. El llibre de Caimó, segons explica Toni Strubell, té dues finalitats clares: "fer una bona novel·la que la gent pugui gaudir llegint i recuperar un figura com en Pere Caimó". 
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -