11.1 C
Pals
Divendres, 26 febrer 2021

Es suspèn la 45ena edició de la Christmas Race

L'actual situació de pandèmia fa insostenible la celebració de la regata d'enguany

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El CSIF demanda l’ajuntament de St. Feliu de Guíxols

La Central Sindical Independent i de Funcionaris ha actuat per defensar un funcionari a qui no se li reconeix la tasca de suplència

L’alcalde de Palamós respon als ecologistes: el model actual del camí de ronda és l’únic possible

Es posarà sauló compactat en algun tram del camí i s'ha canviat una petita traça del camí que passava per l'aparcament de la Pineda d'en Gori, que desapareixerà.

Pescadors i científics aposten per tancar la pesca en 175 km2 del litoral gironí

Després de mesos de treball dels investigadors de l'ICATMAR amb els representants de les confraries de pescadors catalanes i les seves federacions, s’ha arribat a un consens per protegir totes les espècies de fons d’un total de 18 àrees del litoral català que en total representen més de 400 quilòmetres quadrats.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Degut a la situació actual de pandèmia per COVID, el Comitè Organitzador de la Palamós Christmas Race s’ha vist obligat a anunciar oficialment la suspensió de l’edició d’enguany 2020.

Després de 45 anys de la tradicional regata, l’organització s’ha vist obligada a prendre aquesta difícil decisió davant l’increment de contagis i tot el conjunt de mesures i restriccions de mobilitat imposades pels diferents països, que no haguéssin fet possible el desenvolupament normal de la regata.

Malgrat no poder mantenir la cita d’aquest any, tot l’equip Christmas Race ja està treballant per fer possible l’edició de l’any que ve, amb les mesures que siguin necessàries i que pertoquin.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Novetats de la setmana: Miquel Abras, C. Tangana, Robin Schulz, Clara Peya

Miquel Abras ha publicat aquesta setmana el seu nou disc “La felicitat també plora” i és una de les novetats catalanes destacades d’aquests dies, juntament amb “Perifèria” de Clara Peya.  A l’estat espanyol C. Tangana ha editat “El madrileño”, un treball amb un bon grapat de col·laboracions com les de Calamaro, Kiko Veneno o…

Altres notícies