6.4 C
Pals
Dissabte, 24 febrer 2024
- Publicitat -

[MAPA] Tornada a l’escola amb més de 300 alumnes confinats al Baix Empordà

Els centres més afectats ara mateix al Baix Empordà són l'Institut de la Bisbal (19 persones confinades i 32 casos positius) i l'Institut de Palamós (19 persones confinades i 29 positius)

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Les escoles han tornat a obrir les portes aquesta setmana per començar un segon trimestre molt marcat per la sisena onada de la pandèmia. Segons les dades de Salut, ara mateix hi ha unes 325 persones confinades entre alumnes i professors al Baix Empordà. Això es deu a la gran quantitat de positius de covid-19 que es detecten a les escoles. Algunes arriben a superar la vintena de casos positius.

Els centres més afectats ara mateix al Baix Empordà són l‘Institut de la Bisbal (19 persones confinades i 32 casos positius) i l‘Institut de Palamós (19 persones confinades i 29 positius). Tot i això, hi ha molts altres centres amb molts casos i alumnes en quarantena. En el mapa a continuació es poden veure les escoles més afectades: en blau estan assenyalats els centres amb 10 o més positius. En vermell, els que han tingut més de 20 positius en els darrers 10 dies.

Les dades d’aquest mapa s’han obtingut a través de Traçacovid, la web de Salut on els mateixos centres educatius faciliten el nombre de casos detectats i persones confinades diàriament.

En aquest context, amb l’inici del nou trimestre s’ha canviat el protocol covid als centres. Des d’aquesta setmana, els alumnes immunitzats amb la pauta completa o per haver passat el virus no han de fer quarantena. Tal com va aprovar la Comissió de Salut Pública, només s’indicarà quarantena quan hi hagi 5 casos o més, o un 20% dels alumnes del grup hagin donat positiu al llarg de 7 dies. 

Més informació:

El Govern oferirà antígens gratis quan hi hagi un positiu a classe i els alumnes immunitzats no hauran de fer quarantena

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palamós promociona la seva oferta turística a la fira “Navartur” de Pamplona

Enguany Palamós estarà present en un total de set fires turístiques, nacionals i internacionals.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -