10.3 C
Pals
Dilluns, 6 febrer 2023
- Publicitat -

Les escoles de Música i Teatre de Santa Cristina, segueixen “obertes” a la xarxa

El nou enfocament pedagògic l’han pres les dues escoles municipals, que dirigeixen Cláudio Suzin i Geòrgia Bonell, respectivament, per poder continuar el que s’havia programat aquest curs davant l’actual situació de confinament provocat per l’Estat d’Alarma del coronavirus Covid-19

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Escola Municipal de Música, amb 80 alumnes, i l’Escola Municipal de Teatre Integral, amb 12, de Santa Cristina d’Aro continuen la seva activitat aquest curs a través de classes on line, ja sigui a través d’streaming o per vídeo conferències. El nou enfocament pedagògic l’han pres les dues escoles municipals, que dirigeixen Cláudio Suzin i Geòrgia Bonell, respectivament, per poder continuar el que s’havia programat aquest curs davant l’actual situació de confinament provocat per l’Estat d’Alarma del coronavirus Covid-19, “Des del punt de vista pedagògic, hi hem guanyat”, ha recordat el director de l’Escola de Música, el qual ha afegit que alguns mètodes que s’estan aplicant ara es mantindran després del confinament en demostrar-se que els escolars “progressen adequadament”. Suzin reconeix que les classes presencials són molt importants a nivell musical, ja sigui piano, guitarra, saxo o violí. Però el fet de tancar l’escola davant el coronavirus, els professors han decidit fer activitats utilitzant les noves tecnologies amb un objectiu clar: “mantenir el rendiment dels alumnes”. Així es fan classe per skype, es donen deures a fer i després els escolars ho graven (màxim un minut) i ho passen al seu professor per tractar-ho. “Està funcionant molt bé”, ha comentat Suzin, que constata que el fet de treballar amb noves tecnologies “és un al·licient per a ells, els hi encanta”. Per això, des de l’Escola ja es té clar que quan s’acabi el confinament i es tornin a les classes presencials, algunes coses que es fan ara s’incorporaran en el procés pedagògic del centre.

Bonell també defensa la importància de les classes presencials. “El teatre és i ha de ser en directe”, afirma la directora. Tot i això, la directora és conscient que, davant l’actual situació de confinament, les noves tecnologies “ens ajuda a avançar”. En aquests moments, l’Escola de Teatre estan preparant l’obra “El somni d’una nit d’estiu”, de Shakespeare. Per això fan assajos i trobades de grup a través d’Internet. “I estic molt contenta del compromís dels alumnes”, ha assegurat Bonell: “la seva implicació és del 100%; es noten les ganes”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Francesc Cambó

Benvolguts oients de Ràdio Capital. Com que com tanta altra gent  de la meva edat jo també em trobo...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -