20.7 C
Pals
Diumenge, 1 octubre 2023
- Publicitat -

Eugeni Pibernat, cap de llista de Tots per Begur i Esclanyà a les eleccions de 2023

Pibernat va dir que, com a primer candidat de la llista electoral, es presentarà “amb la voluntat de liderar la consolidació de la feina iniciada per aquesta formació els darrers anys de participació en el govern de l’Ajuntament”. 

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Tots per Begur i Esclanyà ha presentat oficialment a Eugeni Pibernat com a cap de llista per les eleccions de 2023. Durant l’esdeveniment, Pibernat va dir que, com a primer candidat de la llista electoral, es presentarà “amb la voluntat de liderar la consolidació de la feina iniciada per aquesta formació els darrers anys de participació en el govern de l’Ajuntament”. 

Pel que fa a reptes del futur al municipi, Pibernat destaca diversos punts, com la reforma de la Font de Baix, que defineix com un projecte vital per Begur. Ho explica a Ràdio Capital:

El lloc de regidor de Turisme de Begur i Esclanyà l’ocupa el mateix Pibernat, actualment. Com a tal, ha parlat del que ha gestionat durant els últims 7 anys i ha afirmat que “apostem per un turisme menys massificat, més sostenible i més desestacionalitzat. Volem també que molt president de segona residència acabi sent resident de primera residència i que això permeti mantenir un seguit de serveis i activitats tots els mesos de l’any. Hem de fugir de models de masses, hem de poder respirar nosaltres i també els que ens visiten”, segons recull El Punt Avui. 

També ha parlat sobre altres projectes, com el nou pla d’orientació urbana municipal (POUM): “aquí el repte que tenim és plantejar algunes coses de manera diferent de com s’ha fet en el passat, hem de reflexionar molt bé sobre quin municipi volem pels propers 25 anys i ho hem de fer amb el màxim consens possible, tant polític com social. Per això haurem d’escoltar molt i ho farem, és el nostre compromís”.

Finalment, Pibernat també ha destacat el bon funcionament del pacte de govern entre Sempre-JxCat, Tots x Begur Esclanyà-Tots Empordà i +Begur i Esclanyà-UPMcat. “Tots els reptes que se’ns han posat per davant els hem gestionat de la millor manera possible”, explica.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -