21.1 C
Pals
Dissabte, 22 juny 2024
- Publicitat -

Eugeni Pibernat: “En cas que hi continués havent un xiringuito s’hauria de tenir en compte la singularitat de la cala”

Eugeni Pibernat, regidor de platges de l’Ajuntament de Begur, va passar ahir per Ràdio Capital per parlar sobre la retirada de la llicència per a l’explotació del xiringuito d’Illa Roja.

I és que el passat 12 d’abril la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Begur va acordar resoldre l’autorització d’explotació de la guingueta d’aquesta platja per incompliment amb l’empresa concessionària Red Rock 2021 SL.

Pibernat ha comentat que el passat dissabte es van reunir amb la Federació Nudista Naturista de Catalunya. Ens ha explicat que l’Associació Salvem el Nudisme d’Illa Roja, moviment que ha aparegut a causa dels problemes generats aquest passat estiu, també hi va ser present. Explica que es van mostrar satisfetes amb la decisió.

El regidor va comentar també que, almenys aquest any, no hi haurà cap altra guingueta. Amb això l’Ajuntament es vol donar un temps per reflexionar com hauria de ser aquesta guingueta, i ens va explicar les condicions que hi hauria en cas de reformular-se el concurs públic.

Així doncs, l’Ajuntament guanya temps per replantejar-se quina pot ser la fórmula si finalment es planteja una nova concessió pel xiringuito d’Illa Roja.

Eugeni Pibernat també va tenir  temps de parlar sobre la campanya del Peix de Roca que es tornarà a fer, dos anys més tard, a Begur:

Com ha comentat, aquesta inauguració es farà el dissabte 30 d’abril. La 23a edició de la campanya es podrà gaudir al municipi fins al 5 de juny.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios