13.4 C
Pals
Divendres, 24 maig 2024
- Publicitat -

Èxit multitudinari a la Diverbeach de Sant Antoni

Focs artificials i festa intergeneracional

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Milers de persones van omplir ahir la platja de Sant Antoni amb el retorn de la Diverbeach, una de les grans festes estiuenques protagonitzada pel grup empordanès DI-VERSIONES, que a més aquest any tornava amb força després d’haver-se d’ajornar la festa del 2020 i el 2021. Aquest any, el dress code era vistós com sempre: colors fluors, grocs, llimes i rosa, i recomanaven portar pintures, ulleres, flotadors i collarets.

 A les 18 h ja van actuar el grup local Diamond Stick, i a les 19.30 h s’hi van posar els esperats DI-VERSIONES. Després, van programar el DJ Pollo a les 21.30 h fins el fi de festa a les 23 h. Una tarda completa plena de música, bon rotllo, sorpreses i fins i tot focs artificials, just quan sonava The Final Countdown i després de fer el seu repertori habitual, ja a la recta final:

El públic, com sempre, de totes les edats: gent jove, famílies i fins i tot, gent gran, tal com es demostrava a les xarxes socials ahir.

El 2022 ha estat l’any en el que per fi la Diverbeach ha pogut tornar amb força a un dels llocs on més se’ls estima.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Oasis reeditaran “Definitely Maybe” pel seu 30è aniversari

Els seguidors dels Oasis fa anys que esperen un possible retorn del grup, però de moment els germans Gallagher no es posen d’acord i continuen amb les seves carreres en solitari. Els darrers dies les xarxes del grup hi havia cert moviment i alguns optimistes es van pensar que finalment hi hauria l’esperada reunió al
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -