25.9 C
Pals
Dimecres, 17 agost 2022
- Publicitat -

Famílies de l’Escola Carrilet de Palafrugell denuncien la “mala gestió” de la direcció del centre

Aquestes famílies han penjat unes pancartes a l’entrada del centre, en què es pot llegir “Les famílies estem de dol per tot el professorat que hem perdut injustament”

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Fotografia de les famílies, publicada a Instagram

Algunes famílies d’alumnes de l’Escola Carrilet de Palafrugell denuncien la “mala gestió de la direcció”. Asseguren que hi ha ‘males praxis’ que estan fent marxar al personal. 

De fet, aquestes famílies han penjat unes pancartes a l’entrada del centre, en què es pot llegir “Les famílies estem de dol per tot el professorat que hem perdut injustament”. A Ràdio Capital hem pogut parlar amb una de les famílies de l’escola, que ha preferit no fer públic el seu nom. Asseguren que tot va començar amb el canvi de la direcció fa dos anys.

Un dels principals problemes que destaquen i que relacionen directament amb aquesta “mala gestió” és la marxa d’una quinzena de docents l’any passat, que assegura que són “els que van engegar el projecte pel qual van triar aquesta escola”.

A més, també asseguren que la nova direcció tampoc facilita la comunicació amb les famílies, i que hi ha una “manca de transparència”. Aquesta mare, per exemple, explica que la direcció no els ha facilitat les Normes d’Organització i Funcionament del Centre ni el Projecte Educatiu del Centre. Són dos documents que afirma que han de ser públics i que, quan han preguntat a la direcció durant el curs, només han rebut un “s’està actualitzant” com a resposta.

També es queixen que es convoquen reunions amb les famílies amb molt poca antelació, amb l’objectiu de dificultar la participació. Per tant, senten que no se’ls té en compte com abans.

Les famílies també denuncien altres fets. Asseguren que la direcció “confirma més mestres que places hi ha per tal de fer fora els interins que no vol l’escola”, i que no responen a les preguntes sobre la “fuga del professorat”, entre altres situacions que asseguren que perjudiquen a treballadors i famílies.

Per tot això, fa un temps diverses famílies ja es van agrupar per constituir una taula de treball, des de la qual expliquen que treballaran per canviar aquesta situació. 

Detallen que després d’intentar solucionar-ho directament amb la direcció sense èxit, ho van portar a Inspecció. Actualment, estan fent passos per portar el cas a Educació i així intentar solucionar-ho. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Begur es prepara per a viure la dissetena edició de la Fira d’Indians

Els dies 2, 3 i 4 de setembre, el municipi s’engalanarà per a celebrar novament el vincle entre Begur i Cuba a ritme de música, tastos, sessions teatralitzades i visites culturals
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -