8.4 C
Pals
Dijous, 25 febrer 2021

Farmàcies del Baix Empordà es queden sense mascaretes per por al coronavirus

Sembla que s’ha escampat el pànic més ràpidament que el coronavirus ja que s’han exhaurit els estocs de mascaretes a la majoria de les farmàcies del Baix Empordà

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

Alumnes que lluiten contra el canvi climàtic des de les aules

Els alumnes de 1r d'ESO de l'escola Prats de la Carrera de Palafrugell estan desenvolupant un projecte que té de lema 'El mar comença aquí'. Volen conscienciar la població sobre la importància de cuidar el medi ambient i no llençar brossa pel vàter o pels embornals.

Esther Vilert: “Durant 3 setmanes vacunarem a majors de 80 anys i persones dependents”

La directora d’atenció primària del Baix Empordà recomana esperar rebre la trucada del centre mèdic per no col·lapsar línies i alentir el procés de vacunació
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

La majoria de les farmàcies que hem contactat, en total 24, han afirmat que s’han esgotat les mascaretes pel coronavirus. Hem pogut parlar amb establiments de Palafrugell, Pals, Begur, Torroella de Montgrí, La Bisbal, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro i gairebé tots els empleats ens han fet la mateixa resposta: «No en tenim, estan exhaurides fa dies – o fins i tot fa més d’un mes».

Així mateix, la farmàcia Ma Victòria Utzet Civit de Platja d’Aro ens informa que ni tan sols en tenen per a ells mateixos i que al seu parer si n’arriben les guardaran per als Hospitals. Només dues farmàcies en tenen encara unes quantes, una de Palafrugell, la farmàcia Noguer Martorell i l’altre de Sant Feliu de Guíxols, la farmàcia Emi Sallès.

A més a més, la major part dels establiments amb els quals ens hem comunicat ens han explicat que no saben quan en rebran, que ja no en serveixen perquè els fabricants no donen l’abast.Són fabricants internacionals que aprovisionen diversos països.

Tan sols quatre farmacèutics ens han respost que en tindrien d’aquí 1 o 3 setmanes : la farmàcia Maria Miquel de Platja d’Aro, dues farmàcies de Santa Cristina d’Aro, la Fuentes Faig i la Magrans Arola i finalment la farmàcia dels Masos de Pals. Aquesta última ens ha comunicat que tenen llista d’espera a la que ens podem afegir.

Ara bé, no cal deixar-se portar pel pànic ja que existeixen més proteccions que fins i tot só més eficaces contra el virus com ara rentar-se freqüentment les mans amb gel hidroalcohòlic o fins i tot amb sabó normal. I per a les persones que volen viatjar, alguns empleats ens han assegurat que es troba d’aquest gel a tots els aeroports.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Pot fer canviar el món

Des que va abandonar el Teatre Nacional de Catalunya, el passat mes de gener, l’espectacle Encara hi ha algú...

Altres notícies