9 C
Pals
Dimarts, 5 març 2024
- Publicitat -

Farmàcies del Baix Empordà es queden sense mascaretes per por al coronavirus

Sembla que s’ha escampat el pànic més ràpidament que el coronavirus ja que s’han exhaurit els estocs de mascaretes a la majoria de les farmàcies del Baix Empordà

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La majoria de les farmàcies que hem contactat, en total 24, han afirmat que s’han esgotat les mascaretes pel coronavirus. Hem pogut parlar amb establiments de Palafrugell, Pals, Begur, Torroella de Montgrí, La Bisbal, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro i gairebé tots els empleats ens han fet la mateixa resposta: «No en tenim, estan exhaurides fa dies – o fins i tot fa més d’un mes».

Així mateix, la farmàcia Ma Victòria Utzet Civit de Platja d’Aro ens informa que ni tan sols en tenen per a ells mateixos i que al seu parer si n’arriben les guardaran per als Hospitals. Només dues farmàcies en tenen encara unes quantes, una de Palafrugell, la farmàcia Noguer Martorell i l’altre de Sant Feliu de Guíxols, la farmàcia Emi Sallès.

A més a més, la major part dels establiments amb els quals ens hem comunicat ens han explicat que no saben quan en rebran, que ja no en serveixen perquè els fabricants no donen l’abast.Són fabricants internacionals que aprovisionen diversos països.

Tan sols quatre farmacèutics ens han respost que en tindrien d’aquí 1 o 3 setmanes : la farmàcia Maria Miquel de Platja d’Aro, dues farmàcies de Santa Cristina d’Aro, la Fuentes Faig i la Magrans Arola i finalment la farmàcia dels Masos de Pals. Aquesta última ens ha comunicat que tenen llista d’espera a la que ens podem afegir.

Ara bé, no cal deixar-se portar pel pànic ja que existeixen més proteccions que fins i tot só més eficaces contra el virus com ara rentar-se freqüentment les mans amb gel hidroalcohòlic o fins i tot amb sabó normal. I per a les persones que volen viatjar, alguns empleats ens han assegurat que es troba d’aquest gel a tots els aeroports.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 2×17

Avui portem alineació de luxe per saber on som i, sobretot, cap a on anem, gràcies l’Oriol Moliner, que...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -