21.9 C
Pals
Diumenge, 19 setembre 2021
- Publicitat -

Fase 1 aconseguida

Avui dilluns dia 18, la nostra comarca, com la majoria de les regions sanitàries del nostre país, inicien la fase 1 del desconfinament. Però, com sempre, la nostra societat, la de la immediatesa, lluny de gaudir d’aquest moment, pensa abans en com serà la següent, que voldrà dir, com ens organitzarem.

En cap moment dic que no hem de ser previsor, i fer la feina de planificació, però si us plau, ciutadans, donem-nos el gust de poder gaudir dels petits passos que fem de mica en mica. Ens mereixem poder celebrar les coses, i més si aquest cop si, la podem celebrar amb companyia.

Gaudim de poder tornar a la nostra essència més bàsica, la d’éssers socials, gaudim-la encara que sigui sense poder anar al lavabo, ja que no podrem accedir als Espais tancats.

Riem amb les nostres amistats de la ximpleria que ha estat veure aquest cap de setmana els primers partits de futbol en els que els jugadors no es poden tocar a l’inici del partit, però Després en un llançament de falta, cinc homes en calça curta no només no respecten la distància de Seguretat entre ells, sinó que entrelliguen les mans.

Donem-nos el plaer de riure de com hem viscut els dos mesos passats, de les discussions de parella perquè sense saber-ho així ens podíem distreure. Riem de com aquell amic que porta ulleres vindrà a la terrassa del bar, amb les ulleres ben entelades.

En definitiva, gaudim del plaer de tornar al carrer!

Bon primer dia de Fase 1, ens veiem per la comarca

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios