20 C
Pals
Divendres, 30 juliol 2021
- Publicitat -

Felicitats, Sílvia

Miquel Curanta
Sóc de Pals.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

En Miquel Curanta és el codirector de Ràdio Capital i és el director del Club TR3SC

La Sílvia Pérez Cruz, va guanyar un goya per la millor cançó, gràcies a la cançó Ai, ai, ai de la pel·lícula, cerca de tu casa.

El Goya de dissabte venine precedits per un parell de polèmiques. La primera, perquè dins el catàl·leg de patrocindors, hi ha una marca de perfums que sembla ser que ha estat condemnada per plagiar fórmules de productes que elabora la perfumera catalana Puig i amb aquest assumpte, hi han hagut fins i tot alguns boicots de firmes d’alta costura que no han volgut vestir les celebrities per no aparèixer al costat d’aquest patrocinador.

L’altra polèmica, es va desenvolupar a les xarxes durant el dissabte i és que una part molt important de la societat espanyola, cridava al boicot a la gala dels goya, amb els arguments de sempre: Que si són uns “rojos”, que si són uns subvencionats, que si són uns “titiriteros” i tota classe d’arguments estúpids, que només pot tenir qui parla des de la ràbia, des de l’odi i el que és pitjor, des de la ignorància.

La cançó amb la que la Sílvia va guanyar, és un clam en favor dels desnonats. La frase “gente sin casa, casas sin gente” és demolidora per certa i em sembla que el cinema espanyol, en moltes de les pel·lícules que es produeixen al cap de l’any, implica missatge polític, de denúncia o de justícia social. Si hi ha algú que critica això, el problema no el té el cinema (o almenys no té aquest problema), sinó que el tenen totes aquestes persones malaltes del cap, pobres d’esperit i desvestides de consciència, que mentre denuncien corporativisme polític de la gent del cinema, li fan la gara gara als governs que perpetren injustícies com les que denuncia la Sílvia Pérez Cruz a la seva cançó.

Això doncs, Sílvia, moltes felicitats pel premi, per la cançó i per fer música amb consciència. Tanmateix, si em permets un però, deixa’m dir-te que m’hauria agradat poder-te felicitar en persona, però ens diuen que no tens deu minuts per atendre’ns. Provarem a fer una cançó que reivindiqui que els artistes d’èxit de l’Empordà, facin cas mitjans petits de l’Empordà.
“Ai, ai, ai”

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Denuncien incompliments del protocol COVID en una casa de colònies de Llafranc

Les famílies dels infants de colònies han explicat que no se'ls ha avisat que els seus fills tenien símptomes de la COVID-19 i molts d'ells havien donat positiu
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -