Felicitats, Sílvia

El més llegit

Fan un menú especial pels 100 anys de les casetes de S’Agaró

El restaurant La Taverna del Mar inclourà un plat de mar i muntanya als menús de desembre

La Bisbal es vol agermanar amb Altsasu

El cas d'Altsasu és un cas judicial obert de vuit joves de la localitat navarresa per la seva implicació en una baralla amb agends de la Guàrdia Civil fora de servei el 2016 en un bar d'aquell municipi

La pel·lícula “The Irishman” s’estrena a Palamós abans que a Netflix

A més a més, els cinemes Arinco també acullen del 19 al 23 de novembre el Filmmaker International Film Festival

Gairebé un mes de vaga a Suntransfers de Torroella de Montgrí

Els treballadors porten 29 dies de vaga després de l'acomiadament de tres empleats, volen que els reincorporin després d'assegurar que són acomiadaments "nuls" i per "repressió sindical"

JxCAT Torroella denuncia el sobrecost de la zona blava al pagar amb l’app

El grup de Junts per Catalunya denuncia aquest sobrecost de 19 cèntims si es paga mitjançant l'aplicació mòbil tot i que no estigui estipulat a les ordenances fiscals
Avatar
Miquel Curanta
Sóc de Pals.

En Miquel Curanta és el codirector de Ràdio Capital i és el director del Club TR3SC

La Sílvia Pérez Cruz, va guanyar un goya per la millor cançó, gràcies a la cançó Ai, ai, ai de la pel·lícula, cerca de tu casa.

El Goya de dissabte venine precedits per un parell de polèmiques. La primera, perquè dins el catàl·leg de patrocindors, hi ha una marca de perfums que sembla ser que ha estat condemnada per plagiar fórmules de productes que elabora la perfumera catalana Puig i amb aquest assumpte, hi han hagut fins i tot alguns boicots de firmes d’alta costura que no han volgut vestir les celebrities per no aparèixer al costat d’aquest patrocinador.

L’altra polèmica, es va desenvolupar a les xarxes durant el dissabte i és que una part molt important de la societat espanyola, cridava al boicot a la gala dels goya, amb els arguments de sempre: Que si són uns “rojos”, que si són uns subvencionats, que si són uns “titiriteros” i tota classe d’arguments estúpids, que només pot tenir qui parla des de la ràbia, des de l’odi i el que és pitjor, des de la ignorància.

La cançó amb la que la Sílvia va guanyar, és un clam en favor dels desnonats. La frase “gente sin casa, casas sin gente” és demolidora per certa i em sembla que el cinema espanyol, en moltes de les pel·lícules que es produeixen al cap de l’any, implica missatge polític, de denúncia o de justícia social. Si hi ha algú que critica això, el problema no el té el cinema (o almenys no té aquest problema), sinó que el tenen totes aquestes persones malaltes del cap, pobres d’esperit i desvestides de consciència, que mentre denuncien corporativisme polític de la gent del cinema, li fan la gara gara als governs que perpetren injustícies com les que denuncia la Sílvia Pérez Cruz a la seva cançó.

Això doncs, Sílvia, moltes felicitats pel premi, per la cançó i per fer música amb consciència. Tanmateix, si em permets un però, deixa’m dir-te que m’hauria agradat poder-te felicitar en persona, però ens diuen que no tens deu minuts per atendre’ns. Provarem a fer una cançó que reivindiqui que els artistes d’èxit de l’Empordà, facin cas mitjans petits de l’Empordà.
“Ai, ai, ai”

Últimes notícies

A les Portes de Troia – 17 novembre 2019

Arriba una nova edició del programa d'història de Ràdio Capital.

Santa Cristina congela IBI, escombraries i vehicles, però modifica exempcions i descomptes als no empadronats

Les ordenances fiscals del 2020 es van aprovar amb els vots d'ERC, JxCat, Guanyarem i PSC, mentre que Cs va votar en contra

Ona Jove – 17 novembre 2019

Ja pots tornar a recuperar el programa més jove i random de Ràdio Capital.

Premien Pals per la gestió del reciclatge del vidre

Ecovidrio els ha distingit amb la Bandera Verda per haver aconseguit augmentar en un 40% el reciclatge de vidre en relació a l'estiu de l'any anterior

Factoria Musical – 17 novembre 2019

Dues hores per posar-te al dia de la música!

Més notícies