6.7 C
Pals
Diumenge, 4 desembre 2022
- Publicitat -

Castell d’Aro es prepara per a la seva Festa Major

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La celebració proposa un programa amb gairebé una trentena d’actes, de caràcter popular, per a totes els gustos i edats i majoritàriament gratuïts adreçats a vilatans, visitants i turistes.La celebració proposa un programa amb gairebé una trentena d’actes, de caràcter popular, per a totes els gustos i edats i majoritàriament gratuïts adreçats a vilatans, visitants i turistes.

La música és una de les grans protagonistes amb Neus Mar, Litus 3, Tutú-Keké, Mapis Friend’s Band, The Covers Band, Hotel Cochambre, Orquestra Selvatana, Gospel d’Aro, Pelukass i Orquestra Maribel. També es podrà gaudir de diverses activitats familiar: la màgia itinerant del Mag Freak, l’actuació de Xiula, inflables, el Trenet de la Vall d’Aro i el tobogan d’aigua de doble carril de 75 metres.

Altres activitats són arrossada popular, batucada de Repercussió Palamosina, correfoc amb Els Diables de Pere Botero, dansa contemporània amb la Cia. Cobos Mika, tast de vins al Celler VioRitme, 9a Marxa de l’Escurçó, passejada en bicicleta fins a la Font Picant, Ruta de les Fonts de la mà del Grup Natura Sterna i l’ofrena floral, parlaments institucionals i actuació de la Coral de la Vall d’Aro en motiu Diada Nacional de Catalunya. Durant els dies de la festa es pot gaudir de la mostra pictòrica Perseguir la bellesa mirada de Manel Anoro a les sales d’art del Castell de Benedormiens.

Enguany s’estrena, com a novetat, un Punt Lila les nits del 7 i el 10 de setembre (des de les 23 h i fins a fi de l’activitat nocturna) impulsat per l’Ajuntament. L’acció pretén sensibilitzar i eradicar les situacions de violència sexista en el context de la festa amb l’objectiu de fomentar la igualtat i la no discriminació, lluitar contra la violència masclista, gaudir de la celebració amb llibertat i seguretat i aconseguir una Festa Major lliure d’agressions sexistes.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -