Debat de “Filosofia de guerrilla” a la Bisbal

El Teatre Mundial de la Bisbal acull avui a les 8 del vespre un debat arran del llibre de la Marina Garcés “Fora de classe”. Presentat pel músic Carles Sanjosé, reunirà els escriptors Antoni Puigverd i Adrià Pujol amb la mateixa Garcés. A part, aquest dissabte a les 7 de la tarda a la tarverna Cas Romagué de Sant Feliu es presenta el llibre I ens vam menjar el món de Xevi Sala.

També al Cas Romagué, actua a les 9 del vespre Santi Carcasona

Pësh és el nom artístic d’aquest bateria que ara ha deixat per baquetes per cantar les seves pròpies cançons. El tindrem a les 9 del vespre al Cas Romagué de Sant Feliu. Al mateix escenari actuarà el grup de pop electrònic Murdoc i DJ Raul aquest dissabte a les 10 de la nit. I també el dissabte, l’Alternativa Bar Musical de la Bisbal ens porta Amics del Diner Negre, Trastokaos i DJ Nordz. Això serà aquest dissabte a les 11 de la nit.

Cor País Meu retrà un homenatge als exiliats de la guerra civil

Ho farà aquest diumenge a les 7 del vespre. Aquest cor d’una vintena de veus interpretarà un espectacle de cançó popular per fer memòria de l’exili i per destacar la necessitat de vetllar per la convivència.

Acabem amb teatre a La Gorga i a l’Espai Ter

A La Gorga de Palamós, programen l’obra Kilòmetres aquest dissabte a 2/4 de 9 del vespre. Està dirigida per Meritxell Yanes, que porta al teatre la vida dels seus avis amb els dietaris que van escriure. Mentre que a l’Espai Ter de Torroella porten el grup de música infantil 2 princeses barbudes aquest diumenge a les 12 del migdia.