13.3 C
Pals
Dijous, 15 abril 2021
- Publicitat -

Fina Camós, primera dona designada com a Síndica de Greuges a Palamós

El més llegit

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

A l’abril, Palamós comptarà amb la seva primera síndica municipal de greuges, Fina Camós. Així ho va designar el Ple municipal, que va donar el seu suport unànime a la candidata proposada per l’actual síndic Palamosí, David Sagrera, i va ser ratificada per l’Alcaldia de l’Ajuntament de Palamós.

Qui és Fina Camós?

Fina Camós és llicenciada en farmàcia i des de l’any 1986 ha estat vinculada professionalment a la Fundació Hospital de Palamós-SSIBE, com a cap del Servei Farmàcia fins a 2017, i d’on aquest mes de març deixa d’exercir definitivament la seva activitat professional per jubilació. També és autora de diverses publicacions en revistes de la professió i ha participat com a ponent en congressos i jornades relacionats amb la seva especialitat. També ha organitzat i participat en actes de divulgació sobre l’ús dels medicaments per a la població general i ha realitzat diversos voluntariats internacionals i locals.

Síndica de Greuges

La tasca de la qual ara s’encarregarà serà la de defensar els drets fonamentals i les llibertats públiques dels palamosins i palamosines. Atendrà de manera independent i imparcial les peticions i queixes voluntàries dels ciutadans de Palamós que per raons administratives, econòmiques o polítiques se senten perjudicats pel funcionament de l’administració local o per les decisions preses per qualsevol dels òrgans del Consistori.

Camós rellevarà a David Sagrera, que el dimecres passat va concloure el seu mandat donant lectura de la Memòria d’actuacions realitzades per l’Oficina del Síndic durant l’any 2020. Es van destacar les 25 consultes ateses aquest any passat, cinc casos fan referència a problemes de convivència entre particulars i també es van mencionar les greus problemàtiques causades per la COVID-19 al síndic alhora de rebre consultes. Finalment, el consistori va voler agrair la dedicació i la tasca duta a terme per Sagrera com a síndic durant els seus cinc anys de mandat en aquesta institució municipal.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Un jutjat ordena paralitzar les obres al Puig Montcal de Begur

Des de l'Ajuntament paralitzaran cautelarment les obres a l'espera de la sentència definitiva, i han presentat un recurs d'apel·lació d'aquesta interlocutòria.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -