15.2 C
Pals
Dimarts, 11 maig 2021
- Publicitat -

Fira de contes, vida als pobles

Des de fa un temps la nostra comarca està d’enhorabona, els contes infantils han envaït diferents localitats en una nova modalitat de fira que promociona els contes i llibres infantils. De fet, primer va ser Sant Feliu de Guíxols, després va ser Palamós, i finalment Vulpellac.

Vulpellac va celebrar aquest diumenge la primera edició de la Fira del Conte “Vet Aquí…”, organitzat per la mateixa escola del municipi juntament amb l’associació de famílies d’alumnes i l’ajuntament de Forallac.

En aquest sentit, aquestes activitats nodreixen les localitats de la nostra comarca no només d’una ciutadania activa i organitzada, sinó que també permet que la ciutat torni a tenir vida, permeten que les ciutats tornin a ser molt més que una ciutat dormitori.

De fet, la presència de la fira, els jocs de fusta, tallers i il·lustradors, com dels espectacles que oferia la companyia Pengim Penjam, o l’arrossada popular va omplir els carrers a una localitat que en èpoques no estivals, no hi està gens acostumat.

Per tant, vull dedicar aquest espai per primer de tot felicitar per la iniciativa a tots aquells pobles i persones que han organitzat les seves fires respectives. I a més, donar la més sincera enhorabona a l’Escola de Forallac i l’Associació de Pares i Mares per aconseguir la posada en marxa de la nova biblioteca de l’escola de Forallac, espai essencial per a l’educació de les nostres generacions futures.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios