22.7 C
Pals
Divendres, 1 juliol 2022
- Publicitat -

El fITM celebra el seu desè aniversari amb una àmplia programació

L'edició d'enguany desborda estils combinant artistes internacionals amb propostes de proximitat

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Festival Internacional del Terracota Museu celebra el seu desè aniversari anunciant un cartell ballable i eclèctic. Amb l’acrònim fITM, el festival s’ha consolidat als exteriors del Terracotta Museu mentre que abans se celebrava als Jardins de Torre Maria i al Teatre Mundial.

El cartell d’aquest any proposa estils musicals com la rumba, l’ska o el rock, passant pel pop, la cúmbia, el reggae o el punk. A més, aquesta edició eclèctica també aporta concerts ballables en els quals el públic podrà quedar assegut o ballar al ritme de la música. Un dels membres de l’organizació del festival, l’Adrià Cortadellas, explica que en aquesta edició es retorna en part a concerts previs a la pandèmia.

Les propostes d’enguany aporten una gran varietat d’estils al festival. A més, la intenció des de l’organització ha estat combinar artistes internacionals amb propostes de proximitat. Per això ens visiten artistes com New York Ska Jazz Ensemble, Mourn, Arrels de Gràcia o Inspira.

El més representatiu és que el festival se celebra cada dimecres durant el mes de juliol. Amb aquesta intenció vol acostar músiques no tant tradicionals o que dominen la industria musical al públic de la Bisbal d’Empordà i la comarca del Baix Empordà. Tal com explica l’Adrià, la intenció és fer un festival diferent dels festivals més comercials que se celebren durant l’estiu.

Així, el Festival Internacional del Terracotta Museu ha esdevingut una cita imprescindible a l’estiu pels apassionats de la música alternativa i la música desconeguda per molts. Tal com ja es va fer l’any passat, es poden adquirir les entrades anticipades per cada dimecres a 10 euros (a taquilla 12 euros). Tot i això, també es pot demanar un abonament de 32 euros per assistir-ho tots els dimecres. El primer concert se celebrarà el 6 de juliol i el festival clourà el 27 de juliol.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Augmenten els casos de covid i la pressió hospitalària a l’Hospital de Palamós

En les darreres setmanes han augmentat els casos de coronavirus arreu de Catalunya. Al Baix Empordà, el nombre de casos confirmats va augmentant lleugerament setmana a setmana, i ja es parla de nova onada. Per això, n’hem volgut parlar amb Anna Ribera, directora assistencial dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà. 
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -