Imatge de l'espectacle inaugural del Flors i Violes 2017 / Xavier Carreras

Compte enrere pel festival Flors i Violes de Palafrugell. L’espectacle inaugural es traslladarà a la plaça de Can Mario i tindrà lloc el 27 d’abril. L’any passat va obrir el festival un espectacle inèdit a la plaça de l’Església amb dansa vertical, focs artificials, música i projeccions. S’hi van implicar diferents entitats, com l’Escola de Música de Palafrugell, Els Virolets i els Diables de l’Onyar. Enguany, la inauguració tindrà lloc a la plaça de Can Mario, més diàfana i el mateix dia actuarà Mishima a l’espai Els Forns de la Bòbila.

Pel mateix espai dels Forns hi passaran Miquel Abras, Soweto i Sara Terraza. Al centre de la vila hi haurà espectacles de circ amb les companyies Filigranes i Pessic de Circ.

Una de les altres novetats és la incorporació dels nuclis costaners. Calella, Llafranc i Tamariu comptaran amb patis decorats i es crearan dues línies d’autobús per facilitar la mobilitat entre els diferents pobles.

Milers de persones van passar per la vila l’any passat per gaudir de les més de 150 activitats del festival de Flors i Violes. Prop de mig centenar d’espais oferien tot tipus de propostes al públic, amb una combinació de flors, colors, sabors, arts escèniques i plàstiques per a una diversitat de públics