23.5 C
Pals
Dissabte, 13 juliol 2024
- Publicitat -

Fracassa el transport social a Platja d’Aro i l’obren a qualsevol persona

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Fracassa el transport social a Platja d'Aro i l'obren a qualsevol persona
Loading
/

Era un projecte ambiciós, pel qual apostaven tots els partits, però finalment no ha donat els resultats esperats. L’ajuntament va posar en marxa el juliol una prova pilot per a un nou servei de transport social, el Xarxa Bus, per millorar la mobilitat d’aquelles persones més necessitades. Van establir-se diferents requisits pensats pels col·lectius de jubilats, discapacitats, famílies monoparentals i nombroses o estudiants.

Quatre mesos més tard, s’han entregat 19 carnets per utilitzar aquest servei. Per això, ara ho obriran a tots aquells que no tinguin l’acreditació i que paguin 50 cèntims. Ho explica la regidora de Benestar Social Pilar Ferrero.

La línia uneix els tres nuclis del municipi: Castell, Platja d’Aro i s’Agaró. Es pretenia així facilitar l’accés a aquelles persones que hagin d’anar a l’Ajuntament o a altres llocs, com el mercat setmanal, al CAP o al banc. De moment, després d’obrir el ventall d’usuaris, el consistori es dona uns mesos més per acabar de decidir què fa amb aquest servei.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

De Constantinoble al pa amb tomàquet

El Pol Lloberas ens porta cada cap de setmana un dòmino històric, un “efecte papallona” que relaciona dos esdeveniments...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -