6.3 C
Pals
Dilluns, 17 gener 2022
- Publicitat -

Fusionen les escoles Cor de Maria i Sant Josep de Sant Feliu de Guíxols

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

La Generalitat de Catalunya ha anunciat oficialment que a partir del dia 1 de setembre de 2017 els centres Cor de Maria i Sant Josep de Sant Feliu de Guíxols es fusionen i passen a ser el Centre Educatiu Cor de Maria-Sant Josep. Les dues escoles -les més antigues de la ciutat- ja formaven part d’una fundació privada des del 2005. A partir de setembre es comença la reordenació dels nivells per acabar tenint de P3 a tercer de primària a l’edifici Cor de Maria i de quart de Primària a quart d’ESO a l’edifici Sant Josep.

Des del centre, destaquen que aquest canvi tindrà avantatges en la línia pedagògica. La unificació arriba quan l’escola està immersa en una renovació per “adaptar-se a la vida actual sense perdre de vista els valors propis”. L’escola apostarà per un treball cooperatiu i competencial, la robòtica i la programació, i el treball amb iPads. Aquesta unificació coincideix amb obres estructurals a l’edifici Cor de Maria, tant al pati com a la part central de l’immoble.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sant Feliu té un nou projecte de reurbanització de la plaça del Nord

Les obres es faran cap a finals d'aquest any i és un projecte que s'havia redactat el 2014 i que ara s'ha readaptat. El pressupost del projecte volta els 260 mil euros.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -