12.6 C
Pals
Dilluns, 5 desembre 2022
- Publicitat -

La Gala Pro Baix Ter recapta uns 5.000 euros per l’ADF Montgrí i El Puig Segalar

Aquests diners es preveu que es destinin a l'adquisició d'un vehcile i un remolc bomba

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest és el segon any que se celebra la Gala Pro Baix Ter, una iniciativa solidària que ha recaptat un total de 4.715 euros. La Gala l’organitzen els responsables de Giropoma i l’Auditori Teatre Espai Ter, i els diners recaptats s’han destinat a l’ADF Montgrí i El Puig Segalar.

Els diners recaptats es destinaran en l’adquisició d’un vehicle, per part de l’ADF Montgrí, i l’ADF de Puig Segalar els destinarà a comprar un remolc-bomba amb una capacitat de 3.500 litres d’aigua. El membre de l’ADF Montgrí, Anselm Díaz, explica que canviar un dels vehicles de l’ADF Montgrí era necessari.

Anselm Díaz explica que ho han rebut amb molta il·lusió, perquè aquest és un reconeixement a la feina feta a l’hora de fer prevenció d’incendis a la zona del Montgrí. A més, també ajuden a donar suport als Bombers en cas d’incendi.

Els diners recaptats s’han aconseguit gràcies a les entrades venudes del concert conjunt de Santi Arisa & Lakatans, la Cobla Contemporània, l’Agrupació Sardanista Continuïtat de Torroella de Montgrí, i les corals de Palafrugell Nit de Juny i els Virolets.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -