14.3 C
Pals
Dimarts, 5 març 2024
- Publicitat -

[GALERIA] Tres entitats participants han estat guanyadores de Begur en Flor 2022

La peculiaritat d'aquest any ha estat que no hi ha hagut cap carrer guanyador. Els guanyadors han estat les entitats col·laboradores, com ara l'Escola Dr. Arruga, el Casal de la Gent Gran i la Llar d'Infants Ses Falugues

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest passat cap de setmana es va celebrar la 8a edició de Begur en Flor 2022, després de dos anys de restriccions per la pandèmia COVID. Aquest esdeveniment floral, organitzat per l’Associació de Comerç i Turisme de Begur (ACIT) ha tornat a omplir els carrers de Begur de colors.
A més de les decoracions, Begur ha acollit diverses actuacions musicals en directe i activitats per a tota la família.

La peculiaritat d’aquest any ha estat que no hi ha hagut cap carrer guanyador.
El dissabte, a les 11 del matí, el jurat va anunciar a través de les xarxes socials de l’ACIT que aquest any els guanyadors eren les entitats col·laboradores, com ara l’Escola Dr. Arruga, el Casal de la Gent Gran i la Llar d’Infants Ses Falugues.

La col·laboració de l’Escola van decorar la Plaça dels Troncs i la Plaça Forgas, mentre que el casal de la Gent Gran va decorar el seu emblemàtic jardí sota el nom de Jardí per la Pau en solidaritat i suport a la guerra d’Ucraïna i a tots els països que actualment estan en guerra. Finalment, la Llar d’Infants van realitzar un taller” Fes una flor de paper” a la plaça i van decorar el carrer Frederic Sirès i Puig.

Galeria d’imatges de Begur en Flor

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palamós començarà a excutar la segona fase de la reforma urbana del barri de la Platja

Aquest projecte conjunt de reforma urbana de diversos carrers del barri de la Platja té un pressupost global d’uns 1.678.000 €, i compta amb una aportació de 250.000 € atorgada pel Pla únic d’obres i serveis de Catalunya PUOSC 2020-2024.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -