7 C
Pals
Dimarts, 26 gener 2021

Gelats Angelo d’Ullà busca alternatives per acostar-se al consumidor final per les restriccions a la restauració

L'empresa també ha elaborat nous sabors per a les festes de Nadal

El més llegit

Palamós revisarà el projecte del camí de ronda després de les crítiques de SOS Costa Brava

Els ecologistes es mostren "satisfets" amb la decisió de modificar el camí de ronda de Palamós i adverteixen que la nova proposta ha de ser "menys artificial"

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

“La població de senglars està desbocada”

Nova queixa dels pagesos per la gran població de senglars que hi ha a les comarques de Girona

En llibertat un home acusat de robar en una llar d’infants i en una fundació de Palafrugell

El presumpte lladre hauria forçat els accessos, en un cas una porta i en l’altre una finestra, per colar-se dins l’immoble i sostreure diners en metàl·lic
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

L’empresa d’Ullà Gelats Angelo ha decidit buscar alternatives per acostar-se al consumidor final arran del tancament i les restriccions de la restauració, que suposa el 40% del seu volum de negoci. Els gelats artesans que elaboren també es poden trobar ara en botigues gourmet, carnisseries, pastisseries, fleques i altres establiments de les comarques gironines. L’entrada a aquests punts de venda suposa, segons l’empresa, la consolidació del format familiar de 500 ml, que van crear ara fa quatre anys. A més, han elaborat cinc nous sabors pensats per les festes de Nadal, que se sumen als 15 que ja hi ha a la venda des de la temporada d’estiu.
“Hem arribat a acords amb botigues d’alimentació que poden tenir el nostre producte emmagatzemat en les condicions ideals per mantenir-ne la qualitat”, assegura el copropietari de l’empresa i mestre gelater, Hervé Corvitto.

L’obrador de Gelats Angelo d’Ullà, en una imatge cedida

La decisió d’acostar-se a aquests punts de venda és la via que ha endegat l’empresa per apropiar-se al client final, com a alternativa a les restriccions de la restauració per la crisi de la covid-19 i al tancament que ha afectat aquest sector durant diverses setmanes.

Pel que fa als nous sabors que han elaborat, hi ha la crema de tres xocolates, la crema pannettone, el sorbet de mandarina amb cava, la crema de moscatell amb panses i la crema de torró de Nadal. Aquests nous sabors estan ja disponibles als punts de venda habituals i també a la botiga que hi ha al mateix obrador, a Ullà.

Gelats Angelo elabora gelats per a restauració i gelateries i disposa d’un ampli catàleg basat en la tradició familiar, en sabors genuïns i en la innovació. Actualment, l’empresa té diferents projectes entre mans, entre els quals destaca la creació d’un nou catàleg de sabors per a la propera temporada.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El 13 de març s’escollirà nou patró major de la Confraria de Palamós

S'han confirmat les dates per a la renovació dels òrgans de govern de les confraries de pescadors catalanes, entre...

Altres notícies