17.9 C
Pals
Dijous, 26 maig 2022
- Publicitat -

Gemma Garcia, llibretera de Vitel·la: “L’espai de la Mediterrània ens ofereix la possibilitat de fer molts actes”

L'editora de la Vitel·la, Gemma Garcia, ha explicat al Supermatí de Ràdio Capital de l'Empordà la història darrera la reobertura de la llibreria Mediterrània i quin és el pla de negoci que tenen de cara al nou espai

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La llibreria Vitel·la s’encarregarà de l’obertura de la llibreria històrica de Palafrugell, la Mediterrània. Després de fer-se públic l’anunci, a Ràdio Capital de l’Empordà hem entrevistat amb Gemma Garcia, editora de Vitel·la.

Una de les novetats que farà la Llibreria Vitel·la Espai Fòrum de Palafrugell serà impulsar més actes culturals a l’espai de la Mediterrània. Des dels micròfons del Supermatí, Gemma Garcia, editora de la llibreria, ja ha anunciat que l’espai ofereix moltes possibilitats.

La Mediterrània va tancar al setembre per falta de relleu. Però el passat divendres, Carme Fenoll, comentarista de Ràdio Capital, i una de les impulsores per reobrir la llibreria, anunciava la reobertura. Segons ha explicat Garcia, el fet que tanquessin la llibreria Gavina a Palamós i la Mediterrània, així també com el grup de suport de reobertura i la predisposició dels antics propietaris; va portar a prendre la decisió d’obrir l’espai.

Com ha anunciat Gemma Garcia, és més un traspàs de negoci que un encàrrec per part de Joan Aliu, antic propietari de la Mediterrània.

La llibreria es reobrirà després de la temporada de nadal i de cara a la primavera. Com ha explicat l’editora de la Vitel·la a Ràdio Capital de l’Empordà, necessiten un temps per preparar-se de cara a la temporada de la Llibreria Vitel·la Espai Fòrum.

Escolta l’entrevista sencera a Ràdio Capital de l’Empordà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -