Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Loading
/

El Palamós sumava els tres punts després de vèncer al Granollers per 1-0. El partit va ser molt disputat i endur-se la victòria en el Palamós Costa Brava va costar d’allò més. La primera part va ser molt ensopida, sense cap ocasió decisiva per cap dels dos conjunts. En la segona meitat va arribar la metamorfosi del Palamós. El Degà es va convertir en un equip molt més efectiu i que feia molt de mal en les jugades ofensives.

La clau la va trobar Mármol en el descans, els canvis introduïts en la represa van fer que el Palamós fluís molt més i fos més perillós. El control el tenien els del Baix Empordà, amb un domini total de la pilota. Després de varis minuts de bon joc, arribaria el gol que donaria la victòria al Degà de Catalunya. El minut 62 de partit Narcís Barrera marcaria el primer i únic gol del matx.

Amb aquesta victòria, el Palamós suma 35 punts i continua en la zona tranquil·la del classificatori. Sembla que cada cop s’acosta més l’objectiu del moment, la permanència.

FITXA DEL PARTIT

Palamós CF: Manzano, Sergio García, Cano, Akrong, Cornellà, Serramitja (Marc Medina), Agi, Àlex Cano (Bonaventura), Jaume Duran, Gerard (Barrera) i Subi.

EC Granollers: Colchero, Amigó, Valls, Fuentes, Font, Suárez, Gil (Camacho), Alcántara (Caballé), Carlos Cano, Espanyol i Arias (Páez).

Amonestacions: Akrong, Àlex Cano, Bonaventura, Cornellà, Serramitja, Agi i Gerard del Palamós / Espanyol del Granollers.

Expulsions: Barrera del Palamós / Camacho i Font del Granollers.

La Junta de Veïns de l’EMD ratifica els acords de la comissió bilateral amb l’Ajuntament per portar la gestió financera de l’anterior govern als...

La comissió Bilateral Ajuntament - EMD va decidir el passat 4 de març per unanimitat enviar les conclusions de...