11.3 C
Dimarts, 19 març 2024

Golejada del Guíxols i empat de prestigi del Vilartagues abans d’encarar el Derbi ganxó

El Palamós torna a remuntar un resultat advers i empata contra el Tona

Temps de lectura: 3 minuts

Els equips del Baix Empordà de Segona Catalana, han encarat la jornada amb la vista posada al derbi ganxó que es juga el diumenge següent al camp del Vilartagues.

Empat treballat del Palamós

Per tercera jornada consecutiva, el Palamós ha hagut de remuntar un resultat advers. En aquesta ocasió, els de Javi Salamero han arribat a la mitja part amb un contundent 0 a 2, en un partit on el vent ha volgut la seva parcel·la de protagonisme.

Set minuts ha tardat Javi Revert a tornar a marcar al Municipal, aquesta vegada però, vestint la samarreta del rival, el Tona. Un quart d’hora més tard, els visitants ja guanyaven per 0 a 2, posant el partit molt difícil pel Palamós. Al segon temps, el Palamós ha sortit endollat i amb el vent a favor. No ha tardat ni 10 minuts a retallar distàncies Steven, que al 65 tornava a marcar i igualava el marcador. El degà ha tingut ocasions per a emportar-se els tres punts, però finalment ha acabat el partit amb l’empat.

Tal com ha començat el partit, puntuar és bo, però insuficient per a la lluita per l’ascens. El Vilassar de Mar ha guanyat per la mínima al Girona C, es col·loca líder i ja està 12 punts per sobre del Palamós.

Consulta la classificació aquí.

Golejada del Guíxols i punt vital per al Vilartagues.

Els dos equips de Sant Feliu necessitaven guanyar. El Guíxols per no perdre el tren de l’ascens, i el Vilartagues, per intentar sortir del descens. Els de José Cabrera visitaven el camp del líder, el Bescanó, amb moltes baixes. L’equip va fer un partit molt intel·ligent, coneixent la superioritat del rival, defensant-se amb molt d’ordre i esperant alguna contra. Els locals gairebé no van generar perill fins al final del partit, i les ocasions més clares van ser per al Vilartagues, que es podia haver endut els tres punts en una ocasió claríssima als últims minuts, que Joan Sánchez va enviar fora. Un punt que els dóna moral per encarar el derbi contra el Guíxols. La mala notícia va ser la lesió de Dani Camps, i l’expulsió per vermella directa d’Alberto Ruiz, que es perdran el pròxim partit contra el Guíxols.

Per la seva banda, el Guíxols havia d’aprofitar l’ensopegada del Bescanó per a retallar distàncies. Davant hi havia el Besalú, equip instal·lat a la part baixa i que està tenint moltes dificultats per puntuar. El partit ha començat força igualat, però amb els minuts, els de Toni Sánchez s’han anat trobant més còmodes i les ocasions no han tardat a arribar. Bilal, a la mitja hora de joc, ha obert el marcador, i 4 minuts més tard, Xavi Mora ampliava la distància. Poc abans del descans, el pitxitxi, Sanku, ha pujat el tercer al marcador.

Al segon temps, el Besalú ha abaixat els braços i el partit s’ha convertit en un monòleg blaugrana. Sanku, al 49, tornava a marcar pel Guíxols. Toni Sánchez ha aprofitat per donar minuts als menys habituals, i aquests no han fallat. Cantero s’ha volgut sumar a la festa i al 71, ha superat el porter amb un bon detall tècnic i ha marcat el 5è. Quatre minuts més tard, Callicó ha transformat una falta directa en el 6è. Sanku, al 84, ha posat la cirereta al pastís marcant el 7è i definitiu gol.

A la mateixa hora, l’Escala empatava a casa contra el Marca de l’Ham i també es deixava punts, fent que la jornada fos completa per al Guíxols, que tot i continuar tercer, se situa a només un punt dels dos líders de la categoria.

Consulta la classificació aquí

Victòria agònica del Torroella

No va ser fàcil pel Torroella aconseguir els tres punts. Els de Bonmatí van marcar molt aviat, però poc després el Borrassà empatava. Es va arribar a la mitja part amb aquest empat, però poc després de la represa, Baldeh tornava a avançar els torroellencs, i altre vegada, el Borrassà tornava a igualar el marcador poc després. Al 67, el Borrassà es quedava amb 10 per l’expulsió de Crespo. Però lluny de deixar-los en desavantatge, el Borrassà es va posar per davant al marcador. Quan ja semblava que el Torroella es deixaria el punts, Planella va empatar el partit. Era al minut 89, i quedava poc temps per a capgirar-ho. Però en temps afegit, Llanas marcava el definitiu 3 a 4 i donava la victòria al Torroella.

Amb aquests tres punts se situa a només un punt de l’Empuriabrava Castelló, tot i que a l’eqiup alt empordanès li manquen dos partits per jugar.

Altres resultats de Tercera catalana Grup 15:

Bisbalenc 1 – Begur 1

Pals 2 – Sant Pere Pescador 3

Al grup 16, el Palafrugell remunta un 1 a 3 en contra. Els blanc i negres, que han marcat primer, marxaven al descans amb un contundent 1 a 3 contra el Farners B. Però uns 10 minuts espectaculars al poc de començar la segona part, han capgirat el marcador i han donat els tres punts a l’equip del Baix Empordà. Continuen segons, 4 punts per sobre del Tordera, que va golejar a l’altre equip palafrugellenc, La Sauleda, per 5 a 1.