Els nominats de la 33a Festa de l'Esport. Foto: Ràdio Capital.

Palafrugell ha viscut aquest diumenge al vespre la 33a edició de la Festa de l’Esport de Palafrugell. La gala guardonava allò més destacable en l’àmbit esportiu de la temporada anterior, la 2015-16.

Els guanyadors de la Festa de l’Esport de Palafrugell, han estat:

Millor entrenador amateur: José Luis Camacho Cárdenas, del Club Ciclista Palafrugell.
Millor esportista femenina: Mireia Garcia Díez, de l’Agrupació Excurcionista Palafrugell.
Millor esportista masculí: Lucas Olvera Reyes, del Club Ciclista Palafrugell.
Millor entitat esportiva: Club Atlètic Palafrugell – Atletisme, triatló, natació.

També ja es va fer saber que la Medalla de l’Esport de Palafrugell seria per Josep Mª Mora i Julià per la gran tasca en l’handbol a Palafrugell. El ciclista professional David de la Cruz Melgarejo s’ha endut el reconeixement especial de la gala, que ha agraït amb un vídeo a causa de la seva absència.

Josep Maria Mora ha donat les gràcies a tots els que han fet possible la seva trajectòria. A més, en el seu corresponent parlament ha fet un recorregut des dels inicis on va ser fundador del CH Garbí fins a l’actualitat.

L’alcalde Juli Fernández ha destacat en el seu parlament la vitalitat esportiva de Palafrugell, agraint tot l’esforç d’esportistes, entrenadors, entitats i famílies. En les següents declaracions anuncia que en aquest mandat tindran el projecte redactat per fer un gran espai d’entrenament i pràctica ciclista.