25.3 C
Pals
Dilluns, 23 maig 2022
- Publicitat -

El Grup Costa Brava Centre exigeix ajuts a l’Estat per posar els treballadors fixos discontinus en ERTO

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

A finals de febrer un jutge va donar la raó a la UGT quan va dictar que els treballadors fixes discontinus han d’incloure’s en un ERTO, i no només els treballadors donats d’alta en el moment de fer-lo. Des del Grup Costa Brava Centre asseguren que hi estan d’acord perquè cal ajudar els treballadors, però també exigeixen que l’Estat ajudi les empreses.

La gerent de l’associació, Judith Lloberol, explica que hi estan d’acord perquè és cert que ajuda a millorar la situació dels treballadors fixes discontinus. Remarca també que, de moment, no hi ha hagut cap queixa per part de les empreses del Grup. 

Tot i això, la gerent també apunta que les empreses s’hauran de fer càrrec dels costos de Seguretat Social. Per això, exigeix que l’Estat assumeixi aquest cost per no “sobrecarregar” les empreses “que ja no poden obrir ni treballar amb normalitat”. Assegura, a més, que les autoritats haurien de buscar “altres sistemes” per trobar-hi una solució.

Una Setmana Santa complicada

Judith Lloberol explica que molts hotelers no obriran aquesta Setmana Santa. Assegura que gran part de la restauració sí que s’ha animat a obrir, però que posar en funcionament un hotel amb confinament comarcal és més complicat. Per això, molts optaran per no obrir fins passat Setmana Santa o maig.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Les comarques gironines són les que més llibreries tenen per nombre d’habitants a Catalunya

El sector destaca "l'impuls" que suposa la capital on hi ha una xarxa d'establiments "considerable"
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -