12.6 C
Pals
Dimecres, 13 Novembre 2019

Helena Garcia Melero presentarà de nou la campanya del Peix de Roca de Begur

L'acte acabarà amb una demostració culinària dels establiments participants, amb el grup de teatre Mutis

El més llegit

Què han votat els teus veïns a les eleccions generals del 10N?

Tens curiositat per saber si a la teva població la formació política que has votat té molt pes? I a la zona per on vius? Comprova-ho en aquest mapa interactiu de Ràdio Capital de l'Empordà

Un camió s’ensorra al carrer Fàtima de Torroella de Montgrí

Un camió ha quedat atrapat després que la calçada del carrer Fàtima de Torroella de Montgrí cedís al seu pas

El concurs de Gossos d’Atura de Torroella retrà homenatge a Jordi Muxach

Els dies 30 de novembre i 1 de desembre tindrà lloc la Fira de Sant Andreu, en la qual se celebra el concurs de Gossos d'Atura de Torroella de Montgrí

Aprovada la reforma de la Plaça Murada de Palamós

Les obres començaran el 2020 i seran enllestides per Setmana Santa

Més de 30 aparcaments al sector dels Estanys de Castell-Platja d’Aro

El sector es prepara per l'arribada imminent de residents
Daniel Cortés Morés
Daniel Cortés Moréshttp://danicortes.cat
Coordinador de redacció i responsable de projectes de Ràdio Capital

La periodista i presentadora de TV3 Helena Garcia Melero tornarà a presentar, com ja va fer l’any passat, la campanya gastronòmica del Peix de Roca de Begur, que organitza l’àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament.

La campanya arriba a la vintena edició. La presentació es farà el dissabte 28 d’abril a la plaça Lluís Esteva i Cruañas.

L’artista Mireia Vila torna a ser la il·lustradora de la campanya i farà enguany un gran mural durant l’acte inaugural.

La inauguració acabarà amb una demostració culinària amb tastets dels establiments participants, i enguany també comptarà amb l’animació del grup de teatre Mutis.

Dins de les novetats d’enguany destaca la presència del xef Jordi Cruz, que s’ha popularitzat en ser jurat del programa de televisió gastronòmic MasterChef, com a responsable del jurat del concurs de cuina popular que es fa dins de la mostra culinària.

A part d’aquestes novetats, es mantenen activitats, com el concurs de cuina, el 27 de maig, i el concurs d’aparadors, que enguany arriben ambdues a l’onzena edició. O la sessió de cinema gastronòmic.

La campanya gastronòmica va sorgir l’any 1997 per promocionar la gastronomia local i desestacionalitzar la temporada.

Últimes notícies

Calonge demana a Costes que reparin l’esllavissada del passeig pel darrer temporal

La reunió amb l'alcalde i el delegat també va servir per parlar de les obres de l'espigó i la possibilitat d'utilitzar la sorra de les obres per regenerar les platges

Òscar Aparicio, cap de l’oposició de la Bisbal: “Decidim si s’ha de municipalitzar el servei de l’aigua o no, però s’ha de solucionar”

El cap de l'oposició de la Bisbal, Òscar Aparicio, ha valorat la situació del PSC a les comarques gironines després de les eleccions generals però també ha tingut temps per aprofundir en l'actualitat bisbalenca

Aquest divendres Tortured Soul arriben a Barcelona

Tothom coincideix en remarcar que la música de Tortured Soul s’ha de viure en directe, que és una experiència que no s’oblida. I aquest divendres els catalans en tindrem una bona ocasió, ja que actuen a partir de dos quarts d’onze de la nit a Cafè Marula, amb entrades a la venda a Codetickets. Les…

Lluís Puig, alcalde de Palamós: “Estem preparats per convertir el Port de Palamós en port Schengen; però hi ha falta de voluntat”

En una entrevista a Ràdio Capital de l'Empordà, Lluís Puig, ha analitzat la situació urbanística a Palamós, els resultats de les eleccions generals del 10N i ha contestat al candidat del PSC Girona, Marc Lamuà, sobre el port de Palamós

La campanya gastronòmica Es Niu segueix creixent

La campanya gastronòmica Es Niu torna a superar els 300 menús, en la seva 22a edició. Després d’un lleuger descens l’any anterior, enguany els 9 restaurants participants han servit prop de 320 menús. Aquests resultats mostren la bona acceptació d’aquest plat típicament genuí de la cuina més autòctona.

Més notícies