27.9 C
Pals
Divendres, 12 juliol 2024
- Publicitat -

Hi haurà mediació per part de la Generalitat sobre la vaga de la neteja de Pals

Així ho va anunciar ahir al Supermatí Xavier Casas, secretari general de la UGT de Girona

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Hi haurà mediació per part de la Generalitat sobre la vaga de la neteja de Pals
Loading
/

La setmana que ve hi haurà una mediació per part de la Generalitat sobre el conflicte entre la plantilla de Federación de Construcciones y Contratas, l’empresa adjudicatària i l’administració de Pals per la vaga convocada durant sis dies d’abril per part dels treballadors i treballadores de FCC. Així ho va explicar Xavier Casas, secretari general de la UGT de Girona, en una entrevista al Supermatí. Casas va remarcar sobretot la “manca de voluntat” per part de l’administració de “fer justícia amb els seus treballadors.”

Actualment hi ha un bloqueig de negociació del conveni col·lectiu, sobre el que segons Casas, l’Ajuntament de Pals se n’ha “desentès.”

Malgrat ara hi ha una nova adjudicatària,  s’ha recorregut a aquesta i per tant, mentrestant, la situació de la plantilla no ha canviat. El sindicat del FCC va presentar una instància a l’Ajuntament de Pals el passat 19 de febrer, però degut a la “poca implicació” i a “l’actitud dilatòria” de l’empresa que no millora les condicions dels treballadors i treballadores, es va decidir convocar la vaga.

A l’entrevista del Supermatí amb Xavier Casas també es van parlar d’altres temes, com per exemple la situació dels bombers i el tancament de parcs  o la inestabilitat laboral en general del Baix Empordà. Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí:

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

[AGENDA] Què puc fer avui, 12 de juliol?

Des de Ràdio Capital, fem una selecció de les millors activitats culturals i esportives que hi ha per la...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -