15.8 C
Pals
Dilluns, 29 maig 2023
- Publicitat -

Hi haurà renovació al PDeCAT de Sant Feliu de Guíxols

El 2019 és any d’eleccions municipals i els partits polítics ja treballen pensant en les llistes. Dolors Ligero, que ha estat portaveu del PDCAT a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, grup a l’oposició, ha avançat a Ràdio Capital que el Partit Demòcrata farà una renovació important a la llista ganxona. En una entrevista al Supermatí de Ràdio Capital, Ligero ha explicat la seva decisió de no presentar-se a les eleccions municipals. Segons diu, ara és moment de renovació, de posar cares noves a la llista del PDCAT.

Ligero matisa, però, que encara és aviat per donar noms.

Al marge d’això, la portaveu del PDCAT a Sant Feliu de Guíxols insisteix a demanar que Esquerra surti del govern, que integra amb Tots per Sant Feliu i el PSC, perquè la situació política nacional, amb el 155, fa insostenible aquests pactes. D’altra banda, Dolors Ligero també s’ha referit al futur aparcament soterrat de La Corxera. El seu grup es va abstenir en la votació i Ligero insisteix a criticar el projecte, perquè suposa eliminar places d’aparcament que ja existeixen i per les contraprestacions a l’empresa adjudicatària.

L’acord preveu que tota la gestió de la zona blava de la ciutat i l’altre aparcament situat al mercat del poble passaran a mans de l’empresa que guanyi el concurs públic per al parking de la Corxera. El PDCAT defensa com a proposta alternativa un aparcament sota el passeig. Sosté que seria més rendible, que atrauria demanda hotelera i usuaris d’embarcacions esportives.

-> Escolta l’entrevista a Dolors Ligero, portaveu del PDeCAT a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols:

 

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios