9.6 C
Pals
Dissabte, 1 abril 2023
- Publicitat -

L’Hospital de Palamós, el millor d’Espanya en processos de Malalties Infeccioses

Els premis Best Spansh Hospitals premien l'eficiència i la qualitat assistencial de més de 150 hospitals públics i privats de tot Espanya

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Hospital de Palamós ha estat premiat en l’edició d’enguany dels Best Spanish Hospital Awards, uns guardons que premien l’eficiència i la qualitat assistencial dels hospitals d’Espanya.

L’Hospital de Palamós va obtenir el premi com a millor hospital de processos en malalties infeccioses. Va recollir el guardo, Teresa Aliu, Cap de la Unitat d’informació assistencial.

A més, el sistema de salut del Baix Empordà va obtenir posicions de finalista en dues categories més: Processos de malalties de la dona i en finalista global de resultats. Aquest darrer premi és especialment rellevant, ja que valora tots els indicadors de l’hospital com són l’estada mitja, l’estada mitja preoperatòria, la cirurgia menor ambulatòria, els reingressos, les complicacions intrahospitalàries, la mortalitat i les hospitalitzacions potencialment evitables.

Premis BSH – Best Spanish Hospitals Awards

Els premis Best Spansh Hospitals premien l’eficiència i la qualitat assistencial de més de 150 hospitals aguts públics i privats de tot Espanya. S’estableixen categories d’hospitals segons la seva estructura i categoria de serveis. I per a cada grup, un total de 10 categories. L’Hospital de Palamós competia al grup d’hospitals bàsics i comarcals públics, junt amb 15 hospitals més.

Aquesta és la 3a edició del premis. En la primera edició, celebrada el 2019, l’Hospital de Palamós va obtenir un total de 5 premis, mentre que l’any passat es van aconseguir dues posicions de finalista.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -