12.4 C
Pals
Dilluns, 20 març 2023
- Publicitat -

L’antic Magic Park serà l’espai per un nou Hotel Silken a Platja d’Aro

Tindrà 102 habitacions i dues plantes, però a la planta baixa hi haurà una superfície comercial

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El nou hotel a Platja d’Aro de la cadena hotelera Silken serà a l’espai on hi havia hagut l’antic parc d’atraccions Magic Park. Segons ha explicat el Punt Avui, l’estan dissenyant perquè tingui una categoria de quatre estrelles superior.

Com a conseqüència de la COVID-19, encara no se sap quan s’inaugurarà perquè es van endarrerir les obres i van tenir dificultats per excavar les dues plantes d’aparcaments.

Tindrà 102 habitacions i dues plantes, però a la planta baixa hi haurà una superfície comercial.

L’alcalde, Maurici Jiménez, ha dit a Ràdio Capital que és molt bona notícia per Platja d’Aro.

Sobre la planta baixa on s’hi projecta un centre comercial, encara no hi ha detalls sobre els inquilins o quines botigues s’hi situaran.

El grup Silken, que ara mateix controla a Catalunya els hotels Silken Ramblas i Silken Sant Gervasi, a Barcelona, han explicat que volen invertir en millores i eficiència energètica. El grup hoteler també ha presentat la nova imatge per rellançar la cadena, amb un nou logo i girant la marca des d’Hotels Silken cap a Silken Hotels. Aquesta cadena fou la que va regentar el Park hotel San Jorge i l’hotel Cliper fins l’any 2018, quan va quedar en mans del grup Escampa, que mantenen un 44% de l’accionariat de la cadena Silken.

El Magic Park fou el primer parc d’atraccions de la Costa Brava, que es va establir els anys 70 a Platja d’Aro i Lloret de Mar. Mario Xufré i Fabrega fou el firaire que el va emprendre, i després fou el seu fill, en Màrius Xufré, que va dirigir el de Platja d’Aro. El mes de març de 2017, el fill Marius va traspassar i les seves filles es van posar al capdavant del negoci familiar. Finalment, el passat 11 de setembre de 2017, el Magic Park de Platja d’Aro va tancar les portes de la zona dedicada a l’oci infantil i familiar. La part de joc per a majors de 18 anys va continuar en el mateix edifici fins el 2018, quan va definitivament el parc i es va  traslladar el Saló de Jocs a 50 metres, a l’Edifici Millenium, on la família Xufré ha obert definitivament el nou espai de màquines d’atzar i apostes esportives.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Govern s’obre a revisar la taxa turística

N'ha parlat la Consellera d'Economia, Natàlia Mas, en la seva intervenció en la recent Tribuna de la Fundació Jordi Comas Matamala.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -