15.1 C
Pals
Dimecres, 12 juny 2024
- Publicitat -

Hotels de la Costa Brava ofereixen llits per incorporar al sistema sanitari

Son establiments turístics que queden a prop de l'hospital de Palamós i Girona, i és un anunci que han fet la Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre i el Costa Brava Verd Hotels

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre i el Costa Brava Verd Hotels han anunciat avui que, si el sistema de Salut ho requereix, oferiran llits dels seus establiments turístics per tal que es pugui atendre a possibles pacients que pateixin d’una manera menys greu el coronavirus (COVID-19) o bé personal sanitari. Son espais que quedarien a molts pocs quilòmetres de l’Hospital de Girona i de Palamós.

Des del Servei Català de Salut, ja es ve advertint aquests dies que el sistema “corre el risc de col·lapsar” i, davant d’aquesta emergència i crida que fan, ambdues organitzacions ja han manifestat que es posen a disposició de les autoritats sanitàries.

La mesura s’aplicarà en cas de necessitat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El conseller d’Acció Climàtica, David Mascort, visita la nova deixalleria de Palamós

La reforma integral de la deixalleria de Palamós era necessària perquè feia més de 20 anys que s'havia creat l'equipament i aquest havia quedat obsolet en alguns aspectes vinculats al tractament i reciclatge dels residus.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -